امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 145777 |
تاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1396 - 19:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ لی گودن مدیر مرکز حقوق منابع طبیعی دانشگاه ملبورن که برای همفکری درباره احیای دریاچه ارومیه به ایران آمده در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره پیشینه تنش‌های محلی بر سر آب و محیط زیست در استرالیا گفت: ما در زمینه چالش‌های محیط زیستی تشابهاتی داریم و در […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

لی گودن مدیر مرکز حقوق منابع طبیعی دانشگاه ملبورن که برای همفکری درباره احیای دریاچه ارومیه به ایران آمده در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره پیشینه تنش‌های محلی بر سر آب و محیط زیست در استرالیا گفت: ما در زمینه چالش‌های محیط زیستی تشابهاتی داریم و در مساله آب هم تنش‌های متفاوتی بوده که به ویژه با تغییر اقلیم و کاهش منابع آب این تنش‌ها و تعارضات افزایش یافت.

لی گودن افزود: ما در استرالیا قانونی مختص تغییر اقلیم نداریم اما قوانین خوبی در حوزه محیط زیست داریم که مسائل آب و تغییر اقلیم را هم پوشش می‌دهد اما این مساله مشکلاتی را در تخصیص آب برای ما ایجاد کرده که در چالش‌های اجتماعی مؤثر بوده است.

این حقوق‌دان تأکید کرد: باید با جوامع محلی همکاری کرد و برای نظراتشان ارزش قائل شد. تصمیم‌های ما اغلب از بالا به پایین است و این موضوع تنش‌ها را افزایش می‌دهد. ارزش‌های اجتماعی را همواره باید در قانونگذاری در نظر گرفت وگرنه مقاومت‌ها بیشتر می‌شود و همین مساله تعارضات را بیشتر می‌کند.

وی توضیح داد: ما در اصلاحات آبی که انجام دادیم، در حفظ ونگهداری آب برایمان مهم‌ترین مساله محیط زیست بوده است. ما در رودخانه‌ها به حداقلی از جریان آب نیاز داریم که حتماً باید به آن پایبند باشیم. در این اصلاحات دو مساله اصلی داشتیم. یکی اولویت اول تخصیص آب به محیط زیست بود و دوم آنکه بهره‌وری مصرف آب را بالا ببریم.

مدیر مرکز حقوق منابع طبیعی دانشگاه ملبورن ادامه داد: موضوع بعدی کیفیت آب است و کمیت مهم نیست.

لی گودن با بیان اینکه برای اولویت‌بندی باید ارزیابی‌هایی انجام شود تاکید کرد: باید بدانیم که حفاظت کامل ممکن نیست. در ایران شما نگاه احیا دارید و نه حفاظت که خود این نگاه جدیدی است.

وی در پایان تصریح کرد: امروز در قوانین ما در حوضه‌های آبریز به محیط زیست توجه بیشتری می‌شود و رودخانه‌ها به ارزش‌های زیست محیطی و اجتماعی‌شان شناخته می‌شوند.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید