امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 143635 |
تاریخ انتشار : 26 فروردین 1396 - 14:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار با اشاره به اهمیت مباحث تغییر اقلیم در سطح بین‌المللی و دستور کار مهم کشورها در این حوزه، افزود: تغییر اقلیم نه به عنوان اقلیم طبیعی جهان بلکه به عنوان پدیده ای انسان ساخت در حال رخ دادن است و یکی از عوارض […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار با اشاره به اهمیت مباحث تغییر اقلیم در سطح بین‌المللی و دستور کار مهم کشورها در این حوزه، افزود: تغییر اقلیم نه به عنوان اقلیم طبیعی جهان بلکه به عنوان پدیده ای انسان ساخت در حال رخ دادن است و یکی از عوارض آن، تشدید حوادث بزرگ آب و هوایی به عنوان بحران ها و مخاطره های طبیعی جهان است.

وی حل مشکلات حوزه محیط زیست را رویکرد علمی و ارایه برنامه دقیق و کارشناسی عنوان کرد و افزود: سیستان وبلوچستان با طبیعت بکر و زیبا و گونه های منحصربفرد جانوری می تواند در بحث محیط زیست و گردشگری جذابیت خوبی داشته باشد.

وی اظهار کرد: بی توجهی و تخریب تالاب ها، رودخانه ها و بستر آن ها منجر به تشدید آسیب های ناشی از سیل در کشور شده است.

ابتکار در ادامه تاکید کرد: نباید با تکرار اشتباهات گذشته به طبیعت و محیط زیست آسیب وارد کنیم.

وی به موضوع سد سازی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: سدسازی در برخی مناطق تجربه تلخی است که اکنون در پایین دست سدها مشکلات زیست محیطی بوجود آمده و بخش وسیعی از اراضی به کانون ریزگردها و گرد و غبار تبدیل شده است.

ابتکار در ادامه با اشاره به برنامه های جامع برای احیای تالاب ها در کشور و بخصوص سیستان و بلوچستان افزود: شرایط تالاب هامون در شمال استان سیستان وبلوچستان به نسبت سال 92 بسیار خوب است . در مجموع دولت برنامه های خوبی برای احیای تالاب ها دارد.

وی مدیریت زیست بومی درست و علمی برای جنگل ها، مراتع، رودخانه ها، تالاب ها و کلیه اکوسیستم های طبیعی را تلاش برای حفظ سرمایه ها و ثروت های ملی، همچنین تلاش برای پیشگیری از تشدید حوادث و بحران های طبیعی دانست و اظهار کرد: حفاظت و مدیریت درست، همچنین بهره‌برداری پایدار و خردمندانه از منابع طبیعی منجر به توسعه پایدار در کشور می شود.

وی خاطرنشان کرد: مداخلات وسیع در چرخه هیدرولیک تالاب، رودخانه و سفره های آب زیرزمینی منطقه منجر به تشدید طوفان های گرد و غباری شده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواستار مطالعه زیست محیطی برای طرح های صنعتی شد و افزود: همه طرح ها باید قبل از اجرا مجوز سازمان محیط زیست را داشته باشند.

وی با بیان اینکه چابهار منطقه ای فوق العاده زیبا برای گردشگری است و باید گونه های دیگر نظیر خرس سیاه، دلفین ها، یوزپلنگ و دیگر گونه های ارزشمند با اقدامات لازم حفظ شوند.

وی  همچنین جلوگیری از کشند قرمز در سواحل مکران را از برنامه های محیط زیست عنوان کرد.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید