امروز: دوشنبه, ۷ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 25 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-28
کد خبر: 111564 |
تاریخ انتشار : 29 شهریور 1395 - 9:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛ جهان > روسیه‌ و قفقاز – همشهری آنلاین:رای‌گیری برای تعیین تکلیف ۴۵۰ کرسی دومای روسیه آغاز شده است و انتظار می‌رود که این مجلس سفلی همچنان در کنترل احزاب حامی ولادیمیر پوتین قرار داشته باشد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، مجلس فدرال روسیه متشکل از دوما (مجلس […]

به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛

جهان > روسیه‌ و قفقاز – همشهری آنلاین:
رای‌گیری برای تعیین تکلیف ۴۵۰ کرسی دومای روسیه آغاز شده است و انتظار می‌رود که این مجلس سفلی همچنان در کنترل احزاب حامی ولادیمیر پوتین قرار داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، مجلس فدرال روسیه متشکل از دوما (مجلس سفلی) و شورای فدراسیون (مجلس علیا) است و هر دوی آنها در مسکو قرار دارند. رای‌گیری از اواخر روز شنبه آغاز شده است و دولت تلاش دارد تا بر خلاف دوره پیشین که نتایج انتخابات با اعتراضات گسترده مردمی همراه شد، این بار بسیار شفاف‌تر عمل کند.

بیش از 111 میلیون روس واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد 1/87 میلیون تن در خارج از کشور هستند. 95000 مرکز رای گیری نیز وظیفه جمع آوری آرا در سراسر کشور را برعهده دارند و 371 مرکز نیز در 145 کشور جهان آرای روس‌های خارج از کشور را جمع آوری می‌کنند.

انتظار می‌رود در این انتخابات، حزب حاکم “روسیه متحد” و سه حزب متحد دیگر آن کرسی‌های خود را در دوما حفظ کنند. رای‌گیری در شرق دور روسیه که به لحاظ زمانی 9 ساعت جلوتر از مسکو است، آغاز شده و رای‌گیری برای 22 ساعت و تا زمان بسته شدن حوزه‌های رای‌گیری در استان کالینینگراد واقع در دریای بالتیک ادامه خواهد داشت.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در پاسخ به این سوال که به کدام حزب رای می‌دهد، گفت: من حزب روسیه متحد را ایجاد کردم؛ پس جای هیچ بحثی نمی‌ماند.

رای‌گیری در شبه‌جزیره کریمه هم که مارس 2014 بار دیگر از اوکراین به خاک روسیه الحاق شد، برگزار شد. بر خلاف دو انتخابات پارلمانی پیشین، تنها نیمی از کرسی‌ها از طریق لیست-حزبی ملی انتخاب می‌شود و 225 کرسی دیگر با برگزاری رای‌گیری در مناطق خاصی به رقابت گذاشته می‌شود.

نظرسنجی‌های ملی در هفته‌های اخیر نشان می‌دهد که حزب روسیه متحد حامی کرملین حمایت حدود 50 درصد رای‌دهندگان احتمالی را به دست می‌آورد؛ میزان رایی که برای حفظ اکثریت مطلق کفایت می‌کند. با این حال، برخی دیگر از نظرسنجی‌ها از سطح بالای بی‌علاقگی مردم برای شرکت در انتخابات حکایت دارد. در جریان انتخابات پارلمانی گذشته در سال 2011 اتهام‌هایی در رابطه با تقلب مطرح شد که موج گسترده‌ای از اعتراضات ضد پوتین را در مسکو و سایر شهرها به همراه داشت.

کرملین برای شفاف‌سازی بیشتر اجازه داده است تا ناظرانی از سازمان امنیت و همکاری اروپا بر انتخابات نظارت داشته باشند و علاوه بر این، رئیس جدیدی برای کمیسیون انتخابات این کشور تعیین شده است. در مجموع 14 حزب در انتخابات پارلمانی شرکت دارند. “حزب کمونیست”، حزب “روسیه عادل” و “حزب لیبرال دموکراتیک روسیه” که حزبی ناسیونالیست افراطی است، جزو متحدان کرملین و سیاست‌های آن محسوب می‌شوند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید