امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 140440 |
تاریخ انتشار : 11 فروردین 1396 - 12:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، ما انسان‌ها باعث انقراض گونه‌هایی می‌شویم که حتی از وجود آنها بی خبریم. ده‌ها میلیون گونه ناشناخته در دنیا وجود دارد و این در حالی است که از سده هفدهم تا به امروز، ما تنها موفق به کشف 1.8 میلیون گونه شده‌ایم. سوال اینجاست که […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، ما انسان‌ها باعث انقراض گونه‌هایی می‌شویم که حتی از وجود آنها بی خبریم. ده‌ها میلیون گونه ناشناخته در دنیا وجود دارد و این در حالی است که از سده هفدهم تا به امروز، ما تنها موفق به کشف 1.8 میلیون گونه شده‌ایم. سوال اینجاست که با این روند نابودی زیستگاه‌ها آیا زمان کافی برای شناسایی این گونه‌ها وجود دارد؟.

هر 8 کیلومتر مربع از جنگل‌های بارانی، زیستگاه 1500 گونه از گیاهان گلدار، 750 گونه درخت، 150 گونه پروانه، 125 گونه پستاندار، 400 گونه پرنده، 100 گونه خزنده و 60 گونه از دو زیستان است. با انقراض این گونه‌ها، امکان بازگشت آنها وجود نخواهد داشت و ترکیباتی که بالقوه می‌توانند در داروسازی، غذا و تکنولوژی کاربرد داشته باشند، برای همیشه از بین خواهند رفت.

از هر 4 گونه پستاندار، یک گونه در معرض خطر انقراض قرار دارد. یک گونه از هر 8 گونه پرنده، یک گونه از هر 3 گونه ماهی، یک گونه از هر 4 گونه درخت مخروطی و دو گونه از هر 5 گونه دوزیست نیز در معرض خطر انقراض هستند.

گونه‌های جانوری و گیاهی با سرعتی معادل 100 تا 1000 برابر سرعت طبیعی انقراضشان به سمت نابودی پیش می‌روند. زمین در حال تجربه ششمین انقراض بزرگ تاریخ خود است و این بار ما انسان‌ها مقصران اصلی آن هستیم.

33 درصد از زمین‌های قابل کشت به منظور تولید علوفه برای حیوانات اهلی استفاده می‌شود

با توجه به اطلاعات ارائه شده در کتاب آنچه بر زمین می گذرد، پرورش دام باعث انتشار 18 درصد از کل گازهای گلخانه‌ای تولید شده در جهان است. 26 درصد از مساحت کل زمین عمدتا به شکل مرتع به پرورش دام اختصاص یافته است. 33 درصد از زمین‌های قابل کشت به منظور تولید علوفه برای حیوانات اهلی استفاده می‌شود. به عنوان مثال 90 درصد از سویای کشت شده در دنیا برای تغذیه حیوانات استفاده می‌شود. پرورش دام موجب کاهش کیفیت زمین و آب نیز می‌شود.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید