امروز: دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 18 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-21
کد خبر: 115562 |
تاریخ انتشار : 18 مهر 1395 - 13:57 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، نشست تخصصی دو روزه معاونان توسعه مدیریت ، ادارات کل محیط زیست استانها با حضور معاون ستاد امربه معروف و نهی از منکر، مدیرکل اموال دولتی سازمان اقتصاد و دارایی ، معاون توسعه مدیریت حقوقی و امورمجلس سازمان حفاظت محیط زیست، مشاور معاون حقوقی و […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، نشست تخصصی دو روزه معاونان توسعه مدیریت ، ادارات کل محیط زیست استانها با حضور معاون ستاد امربه معروف و نهی از منکر، مدیرکل اموال دولتی سازمان اقتصاد و دارایی ، معاون توسعه مدیریت حقوقی و امورمجلس سازمان حفاظت محیط زیست، مشاور معاون حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست و جمعی از مدیران این سازمان در یزد برگزار شد.
محمد جزینی زاده، مدیر کل حراست سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست تخصصی با بیان اینکه بر همه مسئولین ضروری است که از منافع مردم در بعد زیست محیطی دفاع جانانه‌ای داشته باشند، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در درون سه قوه، جایگاه ویژه ای را دارد و باید تلاش کنیم از هیچ تلاشی برای نسل‌های آینده فروگذار نباشیم تا بتوانیم محیط زیست سالمی را به آنها هدیه دهیم.

وی مشارکت مردم و حاکمیت را پیوند ناگسستنی دانست و افزود: باید این دو باهم به هم گره بخورند و هر جا که نقش مردم را کمتر در محیط زیست مشاهده کردیم ضربات آن را شاهد بودیم و اکنون می بینیم که در برنامه 5 ساله ششم توسعه حضور پررنگ مردم و مشارکت آحاد جامعه در بحث محیط زیست کاملا روشن است.
جزینی زاده گفت: در نزد رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در انتصاب مدیران علاوه بر شاخصه‌هایی که مواجه است پاکدستی، قانون‌مداری از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. 
وی در مبحث سلامت اداری معاونین را به همگرایی به جای واگرایی، انعطاف را به جای انتقام دعوت کرد و گفت: برخورد جدی با هرگونه فساد در مبدا از وظایف حراست است و بنا به رسالت اصلی خود و تاکید ریاست سازمان حفاظت محیط زیست این مهم در اولویت قرار دارد.
مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود: در انتصاب افراد در پست های حساس و اعزام به خارج، حراست بر اساس دستورالعمل وزارت اطلاعات که مبتنی بر اخلاق، شرع و قانون است اقدام می‌کند و نمی‌گذاریم که حراست از مسیر خود خارج شود و خدای ناکرده حقی از کسی ضایع شود و حراست تحت تاثیر هیچ فرد، گروه و جناحی نبوده و سفارش‌ناپذیر است و وظایف خود را مستقیم زیر نظر ریاست سازمان و وزارت اطلاعات انجام می‌دهد و صیانت از همکاران در همه سطوح کاری از وظایف اصلی ما است.
این مقام مسئول بحث امنیت را بحثی تاثیرپذیر و مهم در تمام امور کشور دانست و تصریح کرد :امروزه بحث امنیت فراتر از چیزهایی است که ما فکر می‌کنیم و با رشد جوامع و تمدن بشری وارد لایه‌های درون زندگی ما حتی طبیعت ما شده است و برای  بقای خودش به موجوداتی که در طبیعت است القا می‌کند که باید امنیت داشته باشند و اینجاست که اهمیت امنیت روز به روز خودش را نشان می‌دهد.
در ادامه وی متولی ایجاد این امنیت را بر عهده حراست کل کشور و به تبع حراست سازمان حفاظت محیط زیست دانست و افزود: کارشناسان و مدیران باید به قدری صلابت و اقتدار کافی نسبت به کارشان داشته باشند  که غیر از صداقت و نگاه کلان و راهبردی به محیط زیست و مشارکت مردم و …. هیچ چیز دیگر در ذهنشان نباشد.
مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط زیست خطاب به مدیران مالی ادارات حفاظت محیط زیست کل استان‌ها گفت : حوزه های مالی بسیار حساس هستند و آسیب هایی که در این حوزه می توانند سلامت اداری را خدشه دار کنند بسیار بی شمار هستند و فساد اداری حاکمیت و نظام  کشور را تحت تاثیر قرار می دهد و به آن لطمه می زند و درهمین راستا ما باید به بحث قانون مندی پایبند بوده و در کنارش اخلاق مداری را هم رعایت کنیم.
وی در پایان افزود: بیایید از همین امروز سربلندی و سرافرازی که در درون این خانواده سبز وجود دارد را حفظ کنیم و رویکردمان را به سمت و سویی سوق دهیم که اخلاق، قانون و شرع برای ما توصیف کرده است.
ضرورت شفاف سازی بانک های اطلاعاتی
بر اساس این گزارش، فریدون قربان‌پور مدیرکل اموال دولتی سازمان اقتصاد و دارایی در این نشست تخصصی با اشاره به ظرفیت‌ها و مقررات مناسب برای مستندسازی اراضی و املاک دولتی و وجود زمینه‌های مطلوب برای انجام این امر که در زمره مهمترین تکالیف دستگاه‌های اجرایی است، تصریح کرد: از سال 72 این امکان بوجود آمده است که لازم است با سرعت بیشتری دنبال شود تا در آینده مواجه با مشکلات و یا تجاوزات و تصرفات و احیانا صدور احکام قضایی بر علیه دولت نباشیم. 
وی عنوان کرد: همچنین با توجه به ضرورت شفاف‌سازی بانک‌های اطلاعاتی و لزوم دستیابی به ارزش دارایی‌های دولت سیستم سادا در سال گذشته ابلاغ و اجرای آن به صورت فعال دنبال می‌شود.
قربان پور در ادامه گفت: با توجه به پیش بینی ضمانت اجراهای لازم در مصوبه شورایعالی مربوط به ساماندهی فضاهای اداری و بند ج از تبصره 5 قانون بودجه سال جاری در حال حاضر هرگونه اقدام نسبت به اراضی و املاک دولتی منوط به ثبت آن در سیستم سادا است.
اعلام آخرین فرصت دستگاه‌های دولتی برای درج اطلاعات املاک در اختیار
بنابر این گزارش، در اجرای ماده 9 قانون کاداستر همه دستگاه‌ها از جمله سازمان حفاظت محیط زیست مکلف شده است، اسناد و املاک خود را به سازمان ثبت کشور اعلام کنند.
بنا به اظهارات فروغی مدیرکل مشاور عالی حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست این املاک در سازمان حفاظت محیط زیست تحت دو عنوان املاک اراضی موضوع ماده 16 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و املاکی که سازمان برای ساختمان‌های اداری و خدماتی در اختیار دارد، قابل بررسی است.
وی افزود:  قوانین و مقررات و اطلاعات لازم در زمینه راهنمایی چگونگی ثبت اموال در سامانه یاد شده و اخذ رمز و نام کاربری در تارنمای sada.mefa.ir قابل دسترسی است.
فروغی تاکید کرد : 30 مهر ماه به عنوان آخرین فرصت دستگاه‌های دولتی برای درج اطلاعات املاک در اختیار اعلام شده قابل تمدید به نظر نمی رسد.
این گزارش می افزاید، سید محمدمجابی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام اینکه ستاد ویژه مستندسازی املاک سازمان تشکیل و فروغی مشاور عالی حقوقی سازمان ،ریاست ستاد مزبور را عهده دار شد.
وی افزود: مشاور عالی حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست از ستاد مستند سازی سازمان خواسته شده تا در مهلت یاد شده نسبت به اتمام اقدامات صورت گرفته مبادرت شود تا انشاالله سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یکی از فعال ترین دستگاه‌ها در این زمینه همه اموال و املاک خود را در سامانه مستند سازی کنند.
ثبت اطلاعات مناطق تحت مدیریت محیط زیست در لایه کاداستر کشور
بنابر این گزارش، فروغی حقوقدان و مشاور عالی سازمان حفاظت محیط زیست عنوان کرد : با توجه به قایم مقامی سازمان حفاظت محیط زیست در بحث مدیریت مناطق چهار گانه و همچنین تکلیف ماده 16 قانون حفاظت و بهسازی در مورد ثبت املاک تحت بهره برداری محیط زیست به نمایندگی دولت انتظار آن می رود که کلیه ادارات کل محیط زیست استان ها و دستگاه های وابسته لزوم جانمایی مناطق در لایه کاداستر و ثبت کلیه اموال دولتی که در اختیار سازمان محیط زیست در کل کشور را باجدیت پیگیری کنند.
فروغی تصریح کرد:  سیستم سادا برای ثبت اطلاعات املاک تحت بهره برداری دستگاه ها از سوی دولت پیش بینی شده است که ادارات کل استان ها موظف به ثبت کلیه اطلاعات املاک تحت بهره برداری اعم از دولتی ،استیجاری، اهدایی وقفی و غیره در سیستم سادا هستند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، وی با اشاره به اینکه دستورالعمل سیستم سادا توسط دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان به استان ها ابلاغ شده است، افزود: اطلاعات مربوط به مناطق در لایه کاداستر کشور جانمایی و ثبت می شود.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید