امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 154383 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1396 - 11:29 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا،‌ مسئولان این اداره می‌گویند آب‌های زیرزمینی پایتخت افغانستان عمدتا آلوده به مواد شیمیایی و باکتری‌ها است و به گفته پزشکان این امر باعث ابتلای مصرف‌کنندگان این منابع آبی به بیماری‌های مختلف می‌شود. مسئولان می‌گویند آب‌های زیرزمینی این شهر به گونه روزافزون آلوده می‌شود. به گفته […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا،‌ مسئولان این اداره می‌گویند آب‌های زیرزمینی پایتخت افغانستان عمدتا آلوده به مواد شیمیایی و باکتری‌ها است و به گفته پزشکان این امر باعث ابتلای مصرف‌کنندگان این منابع آبی به بیماری‌های مختلف می‌شود.

مسئولان می‌گویند آب‌های زیرزمینی این شهر به گونه روزافزون آلوده می‌شود. به گفته آنان اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، ساکنان کابل با خطر جدی کمبود آب سالم مواجه خواهند شد.

محمد کاظم همایون، رئیس برنامه اداره ملی حفاظت محیط زیست افغانستان می‌گوید که دولت در این زمینه باید اقدام فوری کند. او تأکید کرد که اگر به این مشکل فورا رسیدگی نشود، ممکن است کابل کاملا فاقد آب سالم شود.

در حال حاضر، اکثر شهروندان کابل از آب‌های زیرزمین استفاده می‌کنند. همایون افزایش جمعیت کابل، فقدان مدیریت سالم در این زمینه، فقدان هماهنگی میان ادارات، فساد اداری و عدم اجرای قانون را دلایل عمده آلودگی آب‌های زیرزمین عنوان می‌کند.

مسئولان اداره ملی حفاظت محیط زیست افغانستان همچنین هشدار می‌دهند که علاوه بر کابل، آب‌های زیرزمینی برخی از شهرهای بزرگ دیگر این کشور هم به گونه روزافزونی آلوده می‌شوند.

بنا بر برآوردها، بیش از پنج میلیون نفر در شهر کابل زندگی می‌کنند اما در این شهر کانالیزاسیون و سیستم منظم تخلیه زباله وجود ندارد.

مسئولان، چاه‌های فاضلاب غیراصولی را از دیگر عوامل عمده آلودگی آب‌های زیرزمینی کابل و دیگر شهرها می‌خوانند.

دسترسی به آب سالم دغدغه بزرگی برای بسیاری از ساکنان شهر کابل است. شهری که در سال‌های اخیر بدون پلان و برنامه رشد کرده است.

بنابر گزارش بی‌بی‌سی، در حال حاضر ریاست آبرسانی این شهر قادر است تنها برای ۵۲ هزار خانواده این شهر پنج میلیونی آب سالم تهیه کند.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید