حجتالاسلام والمسلمین محسن غرویان، عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی العالمیه در گفتوگو با خبرنگار صلح خبر ضمن ابراز تأسف و تأثر از درگذشت آیتالله مصباح یزدی اظهار کرد: یکی از خصوصیات ایشان این بود که بر اساس احساس تکلیف شرعی موضع گیری میکردند و آراء خودشان را بیان میکردند.
وی گفت: یکی از ویژگیهای بارز ایشان در مباحث علمی و فلسفی دقت بسیار عمیق ایشان و موشکافیهای ظریف در مسائل فکری بود.
غرویان ادامه داد: یکی از ویژگیهایی که من بهعنوان شاگرد ایشان سالها تجربه آن را از نزدیک دارم این بود که ایشان روحیه شاگرد پروری، انس و رابطه نزدیک با شاگردان را در حد بالایی داشتند و مثلاً خود حقیر در تولد اولین و دومین فرزندم ایشان را به منزل دعوت کردم و ایشان هم در گوش فرزندان من اذان و اقامه گفتند.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: همچنین به یاد دارم که ایشان مکرر در دعای کمیل دوستان و شگردان شرکت میکردند و گاهی خود ایشان هم دعای کمیل را با سوز خاصی قرائت میکردند.
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: بنده وقتی درسهای برهان شفاء آیتالله مصباح را نوشتم آن نوشتهها را برای نظارت نهایی پیش ایشان بردم و گفتم شما مقدمهای برای چاپ این کتاب بنویسید ایشان فرمودند خود شما این مقدمه را بنویس و از باب برائت استهلال چند سطر بهعنوان خطبه الکتاب به زبان عربی بنویس؛ من گفتم که تا سه روز دیگر مینویسم و آماده میکنم ایشان گفتند که دو سه روز کم است و شما یک ماه درباره عبارات این خطبه کوتاه فکر کن و آنگاه بنویس، من با تعجب پرسیدم که یک ماه زیاد نیست ایشان فرمودند این کتاب حداقل قرار است ۵۰۰ سال دیگر در کتابخانهها و مراکز علمی در دسترس علماء و اندیشمندان باشد آیا ۳۰ روز فکر کردن برای چند سطر مقدمه بر کتابی که ۵۰۰ سال میماند زمان طولانی است؟! این فرمایش ایشان همیشه در ذهن من بهعنوان یادگاری ماندگار باقیمانده است
عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی العالمیه اعلام نمود: از ویژگیهای دیگر آیتالله مصباح تواضع و احترامگذاری ایشان به اساتیدشان بهویژه علامه طباطبایی و آیتالله بهجت بود.
غرویان اظهار کرد: همچنین ایشان احترام ویژه برای شخصیتهای علمی قائل بودند و من خاطرات زیادی از تواضع آیتالله مصباح نسبت به علامه محمدتقی جعفری و آیتاللهالعظمی جوادی آملی دارم که بسیار آموزنده است ازجمله در یکی از اردوهای طرح ولایت وقتی آیتالله جوادی آملی برای سخنرانی تشریف آوردند آیتالله مصباح با سرعت به سمت ماشین ایشان حرکت کردند و در جلو چشم دانشجویان درب ماشین آیتالله جوادی آملی را بازکرده و استقبال گرمی از ایشان داشتند.
استاد حوزه علمیه اضافه کرد: همچنین در جلسهای که من خود شاهد و ناظر بودم آیتالله مصباح سینی چایی را خودشان گرفته و گفتند که من باید استکان چایی را پیش علامه جعفری بگذارم، بنده از این رفتارهای آموزنده فراوان از آیتالله مصباح به یاد دارم که امیدواریم شاگردان ایشان این درسها را به نسلهای آینده منتقل کنند
وی در پایان یادآور کرد: سخن درباره شخصیت آیتالله مصباح فراوان است و اگر من بخواهم همه خاطرات و ابعاد شخصیتی ایشان را که خودم شخصاً درک کردهام بیان کنم یک کتاب مفصل خواهد شد و امیدوارم خداوند ایشان را با اولیا محشور بگرداند و بر سفره رحمت واسعه الهی مهمان گرداند.
انتهای پیام
به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/قم عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: یکی از ویژگیهای بارز آیت الله مصباح یزدی در مباحث علمی و فلسفی، دقت بسیار عمیق ایشان و موشکافیهای ظریف در مسائل فکری بود. حجتالاسلام والمسلمین محسن غرویان، عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی العالمیه در گفتوگو با خبرنگار صلح خبر ضمن […]
به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر
صلح خبر/قم عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: یکی از ویژگیهای بارز آیت الله مصباح یزدی در مباحث علمی و فلسفی، دقت بسیار عمیق ایشان و موشکافیهای ظریف در مسائل فکری بود.
منبع : Isna.ir
اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.
در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=409740
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.