به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ تو دل برو! کباب گیاهی کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – آشپزی > ترجمهی علی مولوی:همیشه که نباید کباب گوشتی بخوریم؛ گاهی هم خوب است بهجای جوجهکباب یا کباب کوبیدهی پیکنیک و گردش در طبیعت، کباب گیاهی درست کنیم. براي امروز آموزش يك كباب گياهي خوشمزه را در نظر […]
به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛
تو دل برو!
کباب گیاهی
کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – آشپزی > ترجمهی علی مولوی:
همیشه که نباید کباب گوشتی بخوریم؛ گاهی هم خوب است بهجای جوجهکباب یا کباب کوبیدهی پیکنیک و گردش در طبیعت، کباب گیاهی درست کنیم.
براي امروز آموزش يك كباب گياهي خوشمزه را در نظر گرفتهايم كه هم ميتوانيد آن را جداگانه آماده و نوش جان كنيد و هم در كنار جوجهكباب يا كبابهاي مشابه آن را درست كنيد.
1. براي تهيهي کباب گیاهی به پياز، فلفل دلمهاي، بادمجان، كدو و تعدادي گوجهفرنگي گيلاسي و قارچ دكمهاي احتياج داريم.
2. پیاز، فلفل دلمهای، کدو و بادمجان را به اندازهاي كه براي سيخهايتان مناسب است روي تخته خرد کنید.
3. حالا بايد مواد را به شکل منظم به سیخ بکشید. به رنگها فکر کنید و سعی کنید کباب خوشرنگی را آماده کنید. تنوع رنگي كباب، اشتها را بيشتر تحريك ميكند.
4. با برس شیرینیپزی، روی تكههاي كباب را با روغن زیتون چرب کنید. كمي هم نمك و فلفل روي كباب بپاشيد.
5. کباب را روی حرارت ملایم کبابپز زغالی یا کبابپز گازي، برشته کنید. سيخها را هرچنددقیقه یکبار زیر و رو کنید تا هردو طرف آن خوب و یکسان کباب شود.
با همین روش میتوانید کبابهای گیاهی متنوعتری هم درست کنید. اما بايد به زمان پخت اجزاي كباب گياهيتان دقت كنيد. چون برخي گياهها زودپزتر و برخي ديرپزترند. آنوقت بخشي از كباب گياهيتان خام و بخشي برشته ميشود.
نوش جان!
فوت آخر!
كمي آب ليمو و ادويهي مخصوص كباب، اين كباب را خوشمزهتر ميكند!
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.