امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 275053 |
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1398 - 15:39 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر کاهش تولیدات نفتی و سیاست‌های ریاضتی احتمالاً به کاهش رشد اقتصادی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس منتج خواهد شد. به گزارش صلح خبر، در نظرسنجی رویترز از ۲۳ اقتصاددان کشورهای عربی، رشد اقتصادی امسال عربستان که بزرگترین اقتصاد عربی و یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت جهان است برای سال […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

کاهش تولیدات نفتی و سیاست‌های ریاضتی احتمالاً به کاهش رشد اقتصادی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس منتج خواهد شد.

به گزارش صلح خبر، در نظرسنجی رویترز از ۲۳ اقتصاددان کشورهای عربی، رشد اقتصادی امسال عربستان که بزرگترین اقتصاد عربی و یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت جهان است برای سال ۲۰۱۹ معادل ۱.۸ درصد و برای سال ۲۰۲۰ معادل ۲.۲ درصد پیش‌بینی شده است. این رشد در مقایسه با رقم پیش بینی شده ۲.۱ درصدی سال ۲۰۱۹ و ۲.۲ درصدی سال ۲۰۲۰ حدود ۰.۳ درصد پایین‌تر است.

سال گذشته اقتصاد عربستان رشد ۲.۲۱ درصدی را تجربه کرد که بخش بزرگی از این رشد و فاصله گرفتن از رشد منفی ۰.۷۱ درصدی سال ۲۰۱۷ مرتبط به افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی بود.

مایسا سنوسی، کارشناس ارشد مسائل اقتصادی بخش خاورمیانه در دانشگاه آکسفورد گفت: در مقایسه با سال گذشته، امسال احتمالاً شاهد ثبت رشدهای محدود و حاشیه‌ای برای کشورهای عربی خواهیم بود. سرعت رشد در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ احتمالاً شتاب بیشتری خواهد گرفت اما از روندهای تاریخی فاصله زیادی خواهد داشت.

اقتصاددانان شرکت کننده در این نظرسنجی همچنین نرخ رشد اقتصادی امارات را ۳ درصد در سال ۲۰۱۹ و ۳.۲ درصد در سال ۲۰۲۰ پیش بینی کرده‌اند. رشد اقتصادی امارات در سال ۲۰۱۸ برخلاف پیش بینی‌ها تنها ۱.۸ درصد بود که در این بین، رشد اقتصادی منطقه دوبی به ضعیف‌ترین سطح خود از سال ۲۰۰۹ تاکنون رسیده بود.

حجم تولیدات ناخالص داخلی امارات در سال گذشته به ۱.۴۴ تریلیون درهم رسیده است که معادل ۳۹۲ میلیارد دلار است. مرکز آمار امارات نرخ رشد سال گذشته را ۱.۹ درصد تخمین زده و اعلام کرده است که این نرخ ضعیف‌ترین نرخ رشد به ثبت رسیده از سال ۲۰۱۰ بوده است.

پیشتر صندوق بین المللی پول در گزارشی، با کاهش ۰.۲ درصدی پیش بینی قبلی خود، نرخ رشد اقتصادی ۶ کشور عربی حوزه خلیج فارس را به ۳.۳ درصد کاهش داد و افزود که رشد اقتصادی نه تنها در حوزه کشورهای عربی بلکه در سراسر کشورهای جهان با کاهش همراه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید