به گزارش صلح خبر، تمامی این نهالها تا ساعت پنج بعدازظهر روز گذشته (جمعه) در شمال پرجمعیتترین ایالت هند، “اوتار پرادش” که بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد، کاشته شد.
به گفته مقامات هند دانش آموزان، قانونگذاران، مسوولان و ساکنان دیگر این ایالت دهها گونه نهال را در جادهها، مسیرهای ریلی و جنگلها کاشتند. هدف از این اقدام افزایش پوشش جنگلی و جذب دی اکسید کربن از جو بوده است.
سروزیر این ایالت با انتشار توئیتی از جوانان به منظور “نجات مادر زمین” و بهبود محیط زیست برای نسلهای آینده درخواست شرکت در این برنامه را کرده بود. به گفته این مقام با توجه به جمعیت ۲۲۰ میلیونی ایالت “اوتار پرداش” برنامه کاشت ۲۲۰ میلیون اصله درخت در نظر گرفته شده بود.
تمامی درختهای کاشته شده به صورت آنلاین به ثبت رسیده و دارای شناسنامهاند.
هند متعهد به پوشاندن حداقل یک سوم از مساحت خود با درخت شده اما تلاشهای دولت در این راستا با توجه به افزایش جمعیت و سرعت بالای صنعتی شدن کشور با مشکل مواجه شده است.
براساس یک مطالعه جدید دانشمندان اعلام کردهاند کاشت یک تریلیون درخت در سطح جهان میتواند تنها روش مؤثر برای مبارزه با تغییرات اقلیمی باشد. از آنجا که درختان دی اکسید کربن را که از عوامل گرمایش زمین است، جذب میکنند، یک اقدام جهانی کاشت درختان میتواند بخش قابل توجهی از گرمای منتشر شده را از جو خارج کند.
این در حالی است که نه تنها برنامههای کاشت جهانی درخت اجرا نمیشود، بلکه جنگلزدایی به طور گستردهای در سطح جهان به ویژه در جنگلهای آمازون در حال انجام است.
بنا بر گزارش سیبیاسنیوز، در حالی که احیای جنگلها ممکن است بهترین راه حل مبارزه با تغییرات اقلیمی باشد، متوقف کردن جنگلزدایی و کاهش دامپروری نیز میتواند مزایایی فوری به همراه داشته باشد.
انتهای پیام