امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 71649 |
تاریخ انتشار : 18 مرداد 1394 - 16:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

چرا تماس مادر و نوزاد در دقایق اول تولد اهمیت دارد؟   تماس مادر و نوزاد در ساعت اول تولد اهمیت دارد   یک فوق تخصص کودکان تاکید کرد: برقراری و استحکام پیوند عاطفی میان نوزاد و مادر که به تداوم شیردهی در آینده منجر می‌شود به تماس مادر و نوزاد در ساعت اول تولد […]

چرا تماس مادر و نوزاد در دقایق اول تولد اهمیت دارد؟

 

تماس مادر و نوزاد در ساعت اول تولد

تماس مادر و نوزاد در ساعت اول تولد اهمیت دارد

 

یک فوق تخصص کودکان تاکید کرد: برقراری و استحکام پیوند عاطفی میان نوزاد و مادر که به تداوم شیردهی در آینده منجر می‌شود به تماس مادر و نوزاد در ساعت اول تولد بستگی دارد.

دکتر طاهری تفتی با اشاره به اینکه اکثر نوزادان که در ساعت اولیه هوشیاری پس از زایمان بر روی سینه یا شکم مادر قرار داده می‌شوند، به راحتی نوک پستان را پیدا کرده و شروع به مکیدن می‌کنند، گفت: هر چند که وجود برچسب و باندهای تشخیص هویت بلافاصله پس از تولد ضروری است، اما سایر اقدامات مانند تزریق ویتامین K و پیشگیری از عفونت چشم را می‌توان تا انجام موفقیت‌آمیز تغذیه اولیه به تعویق انداخت.

وی اضافه کرد: تغذیه با شیر مادر باید در ساعت اول بعد از زایمان شروع شود، مگر این که وضعیت پزشکی مادر یا نوزاد شرایط دیگری را بوجود آورد؛ چراکه شیر مادر باید اولین ماده غذایی باشد که وارد معده نوزاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در معاینه فیزیکی باید به زمان مناسب برای معاینه پستان، ارزیابی ساختاری پستان و آموزش مادر توجه شود، تصریح کرد: قرینه بودن پستان، نوک پستان فرورفته، اندازه پستان و توده‌های مشکوک از جمله نکاتی است که به هنگام ارزیابی ساختاری پیش از زایمان برای شیردهی مناسب است.

طاهری‌تفتی خاطرنشان کرد: تداوم شیردهی، برقراری و استحکام پیوند عاطفی و روانی میان نوزاد و مادر، کاهش خونریزی پس از زایمان با حرکات انقباضی رحم، حفظ درجه حرارت بدن نوزاد، حفظ قند خون نوزاد در 90 دقیقه بدو تولد و کاهش گریه نوزادان به خصوص با تماس پوست با پوست با مادر از جمله نتایج تماس زود هنگام مادر و نوزاد پس از تولد است.

این فوق تخصص کودکان در پایان یادآور شد: سابقه قبلی شیردهی یا داشتن شیرخوار تغذیه شده با شیرمادر با وزن گیری کم، سابقه ناباروری وابسته به هورمون و قصد استفاده از قرص‌های ضد بارداری خوراکی، مشکلات پزشکی مهم از جمله دیابت و هایپوتیروئیدی درمان نشده، سن مادر و مشکلات روانی و اجتماعی مادر از جمله ریسک فاکتورهایی برای مشکلات شیردهی است که می‌توان پیش از زایمان شناسایی شود.
منبع:سلامت نیوز

 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید