امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 338879 |
تاریخ انتشار : 11 بهمن 1398 - 2:15 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو فراکسیون مستقلین مجلس گفت: هنوز فضای انتخاباتی آن طور که باید و شاید شکل نگرفته و جریانات سیاسی به طور جدی وارد عرصه رقابتی نشده‌اند و پیش‌بینی از آرایش سیاسی مجلس آتی زود است. اصغر سلیمی در گفت‌وگو با صلح خبر، ضمن ارزیابی از اضلاع رقابتی در […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو فراکسیون مستقلین مجلس گفت: هنوز فضای انتخاباتی آن طور که باید و شاید شکل نگرفته و جریانات سیاسی به طور جدی وارد عرصه رقابتی نشده‌اند و پیش‌بینی از آرایش سیاسی مجلس آتی زود است.

اصغر سلیمی در گفت‌وگو با صلح خبر، ضمن ارزیابی از اضلاع رقابتی در انتخابات سال جاری مجلس شورای اسلامی و آرایش سیاسی مجلس آتی گفت: از نظر بنده اکنون برای پیش‌بینی آرایش سیاسی مجلس آینده زود است. جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی آن طور که باید و شاید هنوز وارد عرصه‌ی رقابت‌های انتخاباتی نشده است.

وی در ادامه اظهار کرد: باید پس از اعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت‌ها، جریانات سیاسی لیست‌های خود را برای رقابت سیاسی تعیین کنند آنگاه می‌توان نظر نهایی در خصوص گرایش سیاسی حداکثری در مجلس شورای اسلامی آتی داشت اما هنوز آن طور که باید و شاید گرایش‌های سیاسی وارد عرصه انتخابات نشدند.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده فکر می‌کنم بعد از ۱۱ بهمن‌ماه و تکمیل شدن کاندیداهای صلاحیت‌ شده جریانات سیاسی به صورت پررنگ وارد عرصه رقابتی شده و لیست‌های خود را در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها ارائه دهند. هنوز نمی‌توان گفت که کدام گرایش سیاسی می‌تواند اکثریت پارلمان را به دست بگیرد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراها در ادامه تاکید کرد: از نظر بنده امروز مردم چندان از گرایش‌های سیاسی راضی نیستند، اما در مراکز استان‌ها این لیست‌ها هستند که به احتمال زیاد رای می‌آورند.

سلیمی ادامه داد: همان‌طور که شورای نگهبان اعلام کرده است ملاک تایید صلاحیت‌ها باید حداقل‌های لازم برای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی باشد. به دور از مسائل سیاسی باید صلاحیت‌ها بررسی شود. اینگونه است که گرایش‌های سیاسی می‌توانند در انتخابات مشارکت پررنگ‌تری داشته و به دنبال آن مشارکت مردمی نیز می‌تواند پرشورتر باشد.

این عضو فراکسیون مستقلین در پایان اظهار کرد: در شهرستان‌ها عمدتا مردم براساس مسائل قومی و محلی به پای صندوق‌های رای می‌روند و احزاب و گرایش‌ها کمتر دخالت دارند، اما در مراکز استان‌ها گرایش‌های سیاسی و لیست جریانات پررنگ‌تر است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید