امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 98201 |
تاریخ انتشار : 28 مرداد 1395 - 11:55 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگ و هنر؛ به گزارش ایسنا، این نمایشنامه‌نویس قدیمی تئاتر ایران در بخش سی‌سی‌یو یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده و طبق گفته یکی از مسئولان این بخش، برای تشخیص مشکل اصلی منتظر جواب آزمایش است. «حوری حکیم رابط»، دختر این هنرمند به خبرنگار ایسنا گفت: پدرم از صبح روز گذشته (چهارشنبه) به دلیل […]

گروه فرهنگ و هنر؛

به گزارش ایسنا، این نمایشنامه‌نویس قدیمی تئاتر ایران در بخش سی‌سی‌یو یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده و طبق گفته یکی از مسئولان این بخش، برای تشخیص مشکل اصلی منتظر جواب آزمایش است.

«حوری حکیم رابط»، دختر این هنرمند به خبرنگار ایسنا گفت: پدرم از صبح روز گذشته (چهارشنبه) به دلیل مشکلات تنفسی در بیمارستان بستری شد که علاوه‌بر این مشکل، یک کیسه بافت خونی در محل اتصال مری به معده‌اش هم وجود داشت که خوشبختانه پس از انجام آندوسکوپی، مشخص شد که فقط یک بافت خونی است. 

او که پدرش چند سال قبل جراحی قلب باز داشته است، ادامه داد: در حال حاضر به دلیل مشکل تنفسی، از طریق دستگاه اکسیژن تنفس انجام می‌شود و تغذیه ایشان هم از راه سِرُم صورت می‌گیرد.

حکیم رابط» که 86 سال سن دارد، در مدت زمان بیش از 50 سال کار،‌ نمایشنامه‌های متعدد صحنه‌ای و رادیویی و نیز فیلمنامه نوشته که تمام آثارش طبق گفته‌ی خودش، قرار بوده در پنج جلد فیلمنامه‌ها، نمایشنامه‌های صحنه‌ای، نمایشنامه‌های رادیویی، بینقاب و مجموعه خاطرات منتشر شود.

از جمله نمایشنامه‌های او به «آنجا که ماهی‌ها سنگ می‌شوند»، «ایوب دلتنگ خسته خندان»، «سهراب شنبه»، «سهراب و ساز و والی قبرستان» و « روز هفتم، خاطره ها» می‌توان اشاره کرد.

حکیم‌رابط همچنین متن سریال «این قافله عمر» به کارگردانی مجید بهشتی را به نگارش درآورده است.

نمایش‌نامه‌های رادیویی این هنرمند هم عبارتند از: آهو و احمد، زمانه در دست زمان، عطسه ، زیر تیغ آفتاب، بانگ زنگ فیل فیلن، فیل در پرونده.

او همچنین فیلمنامه‌های «ارض موعود»، «فصل خون»، «دست هزار بلوچ»، «تشنگی»، «آب»، «چرخ»، «گذر از ظلمات»، «اسماعیل در قربانگاه»، «باغ آدم»، «طلوع در کوچه قهر آشتی» و «مهتاب شب اول» را در کارنامه هنری‌اش به ثبت رسانده است.

خسرو حکیم رابط متولد 1309 در شیراز است که در سال ۱۳۲۸ در آموزش و پرورش مشغول کار شد و بعدها تحصیلات خود را در دانشکده هنرهای دراماتیک ادامه داد.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید