برومند صلاحی در گفتوگو با صلح خبر برخی زمینههای فعالیت واحدهای فناور این مرکز را خدمات فناوری اطلاعات، اپلیکیشنهای مرتبط با گردشگری و بومگردی، بهینهسازی ماشینآلات کشاورزی، بهینهسازی مصرف انرژی و انرژیهای نو و تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی و صنایع تبدیلی عنوان کرد و توضیح داد: در صنایع تبدیلی، فرآوری زراعی، باغی، شیلات، دام و طیور، جنگل و مرتع و … مد نظر قرار میگیرد.
وی تأکید کرد: در صنایع تبدیلی، پذیرای ایدههای بدیع هستیم و ارائه ایدههای فناورانه در این حوزه را از مناسبترین راهکارهای توسعه اشتغال میدانیم.
مدیر مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی از سال ۸۶ تاکنون به فعالیت خود ادامه میدهد، گفت: مجوز فعالیت ما از وزارت علوم، مجوز جامع است و علاوه بر موارد مذکور، در اغلب حوزههای فنی و مهندسی، نانومواد، صنایع الکترونیک، آب و محیط زیست، عمران و نرمافزارهای فروش محصول در محیط اینترنت فعالیت داریم.
صلاحی با اشاره به اینکه واحدهای فناور از نظر تأمین فضای اداری، آزمایشگاه، تسهیلات کمبهره و ارائه مشاورههای عمومی و تخصصی در زمینههای تجاریسازی، حقوقی، مالی، بازرگانی، بازاریابی، فروش، بیمه، ثبت اختراع، دانشبنیان شدن و استانداردسازی و برندسازی مورد حمایت قرار میگیرند، افزود: واحدهای فناور بعد از تولید نمونه اولیه محصول میتوانند شرکت خود را ثبت کنند و بعد از دریافت مجوزهای فروش محصول نیز به پارکهای علم و فناوری معرفی میشوند تا محصول خود را در قالب تولید انبوه به جامعه عرضه کنند.
وی تعداد واحدهای فناور این مرکز را ۸۰ واحد عنوان کرد و گفت: از این تعداد چهار شرکت دانشبنیان هستند، همچنین برخی واحدهای فناور که دارای کارگاه تولیدی هستند، خارج از مرکز رشد مستقرند؛ اما همچنان تحت نظارت ما قرار دارند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در پایان افزود: برخی از شرکتهای ما که در زمینه تولید داروی گیاهی فعالیت دارند، با کشورهای عراق و آذربایجان وارد همکاری شدهاند. همچنین بعضی شرکتهای دیگر مرکز رشد در زمینه پروژکتورهای پرقدرت فعالیت دارند و با کشورهای اروپایی وارد همکاری مشترک شدهاند.
به گزارش صلح خبر، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته میشود که به فرآوری و عملآوری نباتی و حیوانی (زراعی، باغی، شیلاتی، دام و طیور، جنگل و مرتع) میپردازد. فرآوری در برگیرنده تغییرات فیزیکی، شیمیایی، نگهداری، بستهبندی و توزیع است. صنایع تبدیلی و تکمیلی میتواند آسیبپذیری محصولات کشاورزی را کاهش داده و ارزش افزوده آنها را زیاد کند.
انتهای پیام