به گزارش صلح خبر،مریم مجتهدزاده با اشاره به اینکه نمونه عینی بانوی حماسه ساز را در دوران دفاع مقدس نظاره گر بودیم، خاطرنشان کرد: زنان مسلمان ایرانی که اوج احساس، لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد و شهادت و مقاومت درآمیختند و مردانهترین میدانها را با شجاعت و اخلاص و فداکاریهای خود فتح کردند، تاریخ جدیدی پیش چشم زنان جهان گشودند و ثابت کردند میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و در عین حال در متن و مرکز بود. زنان با بهرهمندی از نیروی عظیم تمدن اسلامی آغازگر حرکت نوینی در مسیر تحول آفرینی گردیدند.
وی ادامه داد:راهبرد امروز ما باید شناخت مفاهیم بلند تمدن نوین اسلامی و ترویج اصالت این تمدن در حفظ وحدت اسلامی باشد.
رییس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس عدالت اجتماعی را مهمترین رکن تمدن نوین اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: وجه تمایز تمدن نوین اسلامی با سایر تمدن در تعریف مترقی اسلام از عدالت اجتماعی است.
مجتهدزاده تقویت هویت و خودباوری اجتماعی را یکی از لوازم اصلی قدم گذاشتن در مسیر تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و در ادامه گفت: معمولاً جوامعی در مسیر پیشرفت و تمدن سازی قرار میگیرند که به سطح مناسبی از خودباوری دست پیدا کنند.عزم و اراده ملی و تقویت همبستگی اجتماعی زمینه رسیدن به جامعه پویا را فراهم می سازد، بنابراین تبیین و صیقل دادن اهداف و آرمانها و تبدیل آن به فهم عمومی موجبات ایجاد امید در جامعه و تقویت همبستگی اجتماعی برای رسیدن به اهداف و آرمان یک جامعه پویا را فراهم می سازد.
وی در ادامه گفت : جامعه امروز ما در برابر تهدیدات داخلی و بیرونی بیش از پیش نیازمند حس همبستگی و انسجام و اخلاص و ازخودگذشتگی است، رسالت زنان، مادران و دختران ما در این برهه همچون تمام بزنگاههای حساس تاریخی بسیارمهم و اثرگذار است.
مجتهدزاده در پایان گفت: ما موظف هستیم مولفههای ایثار، حماسه و جهاد را ثبت، ضبط و احیا کنیم و با ترویج حماسه آفرینی و نقشآفرینی زنان و مردان این مرز و بوم در هشت سال دفاع مقدس هدایتگر جامعه به سوی هدف اصلی خود در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی باشیم.
انتهای پیام