امروز: یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 شوال 1445 | 2024-05-05
کد خبر: 205524 |
تاریخ انتشار : 21 آبان 1396 - 0:37 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر در حالی که محدودیت‌های صادرات سیمان به عراق ادامه دارد و اخیرا محدودیت‌های صادرات لبنیات هم به آن اضافه شده است، دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان معتقد است بیش از اینکه این تصمیمات دولت عراق سیاسی باشد، به خاطر منافع ملی این کشور است و با وجود رایزنی‌ها و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

در حالی که محدودیت‌های صادرات سیمان به عراق ادامه دارد و اخیرا محدودیت‌های صادرات لبنیات هم به آن اضافه شده است، دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان معتقد است بیش از اینکه این تصمیمات دولت عراق سیاسی باشد، به خاطر منافع ملی این کشور است و با وجود رایزنی‌ها و وعده‌ها برای حل این مشکل هنوز چیزی دست سیمان‌کاران را نگرفته است.

به گزارش صلح خبر، در حالی که عراق یکی از جدی ترین مقاصد صادرات سیمان ایران بود، در سال های گذشته این کشور به دنبال دامپینگ صادرکنندگان سیمان ایران به عراق بخاطر مازاد تولید داخلی و سیاست های حمایتی عراق از صنعت سیمان این کشور، سیمان صادراتی ایران به عراق را تا بیش از ۱۰۰ درصد مشمول تعرفه کرد و این تعرفه ها هم چنان پا بر جاست.

این تعرفه گذاری در حالی اتفاق می افتد که مصرف سیمان سالانه حدود ۲۰ میلیون تن است که پیش‌بینی می شود به خاطر بازسازی مناطق جنگ زده این مقدار افزایش پیدا کند. البته عراق در نظر دارد  تولیدکنندگان خود را در صنعت سیمان مورد حمایت قرار دهد به همین دلیل بر خلاف سیمان، محدودیتی برای واردات کلینکر به عنوان ماده اولیه سیمان قائل نشده است.

عبدالرضا شیخان – دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان- در این باره به صلح خبر گفت: یکی از محصولات اساسی که به عراق صادر می‌شد و عراق نیز به طور استراتژیک به آن نیاز داشت، سیمان بود که دولت این کشور در پی تقویت تولید داخلی خود تعرفه سیمان را بالا برد و افزایش قیمت سیمان را در عراق پذیرفت تا در این حوزه ایجاد اشتغال کند.

وی همچنین با اشاره به وضع تعرفه ۴۰ درصدی برای صادرات لبنیات به عراق توسط دولت این کشور، اضافه کرد: برخی این محدودیت‌های صادراتی را که چندی پیش شامل صادرات لبنیات هم شد، به خاطر مذاکرات اخیر العبادی با عربستان تحلیل می‌کنند که البته من اعتقاد دارم این سیاست‌ها بیش از اینکه سیاسی باشد، مرتبط با منافع ملی عراق است.

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در خصوص وام‌های توسعه صنایع معدنی و وام ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی اظهار کرد: گرچه صحبت‌هایی از وام ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای توسعه صنایع کوچک و متوسط شده است و همچنین اظهاراتی درباره تسهیلات ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی صورت گرفته است اما هنوز چیزی دست سیمان‌کاران را نگرفته و به نظر می‌رسد در حد حرف و اظهار شفاهی باقی مانده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید