امروز: شنبه, ۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 25 ربيع أول 1446 | 2024-09-28
کد خبر: 423290 |
تاریخ انتشار : 17 اسفند 1399 - 13:55 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تعداد مدارس ماندگار آموزش‌وپرورش را ۵۰ واحد اعلام و تاکید کرد که باید برای نگهداری آن‌ها چاره‌ای اندیشیده شود چرا که تعمیر و نگهداشت مدارس ماندگار، نیازمند منابع مالی است و در این زمینه از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انتظار […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تعداد مدارس ماندگار آموزش‌وپرورش را ۵۰ واحد اعلام و تاکید کرد که باید برای نگهداری آن‌ها چاره‌ای اندیشیده شود چرا که تعمیر و نگهداشت مدارس ماندگار، نیازمند منابع مالی است و در این زمینه از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انتظار همکاری داریم.

به گزارش صلح خبر، در نوزدهمین نشست گفت‌وگوی هفته باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های دولتی که با محوریت موضوع گفت‌وگو بر محور تحول با حضور محسن حاجی میرزایی و علی‌اکبر مونسان در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، تعدادی از اعضای شورای معاونان به تشریح و تبیین برنامه‌های آموزش‌وپرورش پرداختند.

مهر اله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار کرد: تعداد مدارس ماندگار آموزش‌وپرورش ۵۰ واحد است که باید برای نگهداری آن‌ها چاره‌ای اندیشیده شود. برای تعمیر و نگهداشت مدارس ماندگار، نیازمند منابع مالی هستیم؛ لذا از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انتظار همکاری داریم. پیشنهاد می‌کنیم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ردیف اعتباری برای نگهداری و تعمیر مدارس ماندگار در بودجه خود بگنجاند.

سید جواد حسینی، رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در این نشست اظهار کرد: در طراحی و پوشش لباس و همچنین هویت اسلامی-ایرانی، فضاهای آموزشی دو موضوع مشترک آموزش‌وپرورش و میراث فرهنگی و گردشگری برای همکاری است.

وی ادامه داد: در هر استان می‌توان قدیمی‌ترین مدرسه را به مرکز گردشگری تبدیل کرد و این موضوع نیازمند همکاری مشترک دو وزارتخانه است.

علی الهیار ترکمن،معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پروش با ارائه آمار و ارقام مراکز رفاهی، فرهنگی و گردشگری آموزش‌وپرورش اظهار کرد: برای توسعه مراکز رفاهی و گردشگری از بودجه دولتی استفاده نمی‌کنیم؛ بلکه این مراکز با استفاده از درآمدهای خود توسعه می‌یابند.

وی افزود: قبل از شیوع کرونا سالانه بیش از ۴ میلیون روز فرهنگی از مراکز رفاهی و گردشگری آموزش و پرورش استفاده می‌کردند لذا این موضوع می‌تواند مورد توجه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار گیرد و همکاری بیشتری با آموزش‌وپرورش داشته باشد.

الهیار گفت: توجه آموزش‌وپرورش به ایجاد و توسعه مراکز درمانی است. اکنون ۱۴ مرکز درمانی داریم که به‌صورت رایگان یا نیمه رایگان به بازنشسته‌ها ارائه خدمت می‌کنند.

وی ادامه داد: آموزش‌وپرورش در حفظ و انتقال میراث معنوی فعال است و فعالیت‌هایی مانند؛ شاهنامه‌خوانی، حافظ خوانی و … را در فعالیت‌های خود قرار داده است، بنابراین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند برای احیای این سنت حسنه، با آموزش‌وپرورش همکاری کند.

علیرضا کمرئی،معاون آموزش متوسطه نیز در این نشست اظهار کرد: از ۱۶۰ رشته کاردانش، تعداد ۹ رشته مرتبط با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است که این رشته‌ها ۵ درصد رشته‌های کاردانش را تشکیل می‌دهند و تمایل داریم با رعایت استانداردها، رشته‌های مرتبط با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را توسعه دهیم.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۷۰۰ هنرجو در رشته‌های مرتبط با گردشگری تحصیل می‌کنند و هرسال ۶۰۰ نفر از این هنرجویان این رشته‌ها فارغ‌التحصیل می شوند که این آمار نسبت به نیاز جامعه بسیار کم است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، معاون آموزش متوسطه بر ضرورت توسعه رشته‌های؛ «مهمانداری» و «هتل داری» و رستوران تأکید و عنوان کرد: در شاخه فنی و حرفه‌ای ۵۰۰ هنرجو در رشته‌های مرتبط با گردشگری در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید