امروز: چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 شعبان 1446 | 2025-02-12
کد خبر: 305826 |
تاریخ انتشار : 12 شهریور 1398 - 11:13 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه واژه مدرسه هوشمند را قبول ندارم، گفت: تاکید من استفاده هوشمندانه از فناوری‌هاست و خوشبختانه نسبت به سال‌های قبل با سرمایه‌گذاری که آموزش و پرورش با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده بسترسازی مناسبی برای گسترش استفاده از […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه واژه مدرسه هوشمند را قبول ندارم، گفت: تاکید من استفاده هوشمندانه از فناوری‌هاست و خوشبختانه نسبت به سال‌های قبل با سرمایه‌گذاری که آموزش و پرورش با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده بسترسازی مناسبی برای گسترش استفاده از فناوری‌ها در مدارس انجام شده که البته نیاز به توسعه و سرمایه گذاری بیشتری دارد تا به اهداف مورد نظر برسیم.

به گزارش صلح خبر، مهدی نوید ادهم در رویداد آموزش کودکان بر بستر فناوری اطلاعات با رویکرد مهارت کارآفرینی که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استارتاپ‌ها و بخش‌های خصوصی فعال در این حوزه برگزار شد، گفت: مجتمع آموزشی فرهنگ اقدام نوآورانه‌ای را انجام داد و با برگزاری این رویداد، ظرفیت‌های بخش غیردولتی را به میدان آموزش و پروش فرا خواند.

وی افزود: ما در وزارت آموزش و پرورش باور داریم دانش آموزان باید مهارت‌های لازم را حوزه فناوری اطلاعات یاد بگیرند، به همین دلیل در سند تحول بنیادی – که یک سند استراتژیک برای آموزش و پرورش است – یکی از ساحت‌های تربیتی را ساحت تربیتی علمی و فناورانه قرار دادیم و در این راستا باید معلمان را آموزش دهیم و توانمند کنیم البته تعدادی از مدارس به این مهم پی بردند و پیشرفت‌های خوبی حاصل شده که امیدواریم این نوع حرکت‌ها گسترش یابد و نسل آینده با این توانمندی‌ها بیشتر آشنا شود.

نوید ادهم با اشاره به ضرورت توجه مدارس به استفاده از فناوری‌های جدید و با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد مدارس، زیرساخت‌های  لازم را در این راستا فراهم آوردند، گفت: این موضوع را باید در مدارس تمام مناطق و از جمله مناطق محروم توسعه دهیم و مهمترین موضوع بحث سرمایه‌گذاری روی معلمان است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش  در بخشی از سخنان خود تاکید کرد: باید به این موضوع توجه داشت که سرعت تحولات در حوزه فناوری اطلاعات آنقدر شدید است که تاخیر در این موضوع به نسل آینده آسیب می زند. دنیای آینده دنیای فناورانه است و کودکان باید از مدارس مهارت‌های لازم را در این حوزه کسب کنند و برای این منظور نیاز به همراهی و مشارکت تمامی نهادها بخصوص نهادهای اقتصادی داریم .

وی در پایان تصریح کرد: بدون شک سرمایه‌گذاری نهادهای اقتصادی در این زمینه قطعا خروجی مناسبی برای خود آن‌ها نیز خواهد داشت چون حل بخشی از مشکلات اقتصادی به آموزش کودکان ما  مربوط می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید