امروز: شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 19 شوال 1445 | 2024-04-27
کد خبر: 540491 |
تاریخ انتشار : 08 فروردین 1403 - 20:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

رسانه آمریکایی نوشته ایالات متحده برخلاف مخالفت ظاهری با حمله رژیم صهیونیستی در رفح اما در پشت‌پرده به‌دنبال توقف آن نیست بلکه در حال سروشکل‌دادن به حمله است. به گزارش صلح خبر، در ۲ روز نشست و مذاکره میان «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مقام‌های ارشد آمریکایی در کاخ سفید و پنتاگون درباره […]

رسانه آمریکایی نوشته ایالات متحده برخلاف مخالفت ظاهری با حمله رژیم صهیونیستی در رفح اما در پشت‌پرده به‌دنبال توقف آن نیست بلکه در حال سروشکل‌دادن به حمله است.

به گزارش صلح خبر، در ۲ روز نشست و مذاکره میان «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مقام‌های ارشد آمریکایی در کاخ سفید و پنتاگون درباره عملیات برنامه‌ریزی‌شده در رفح، موضوع بحث‌ها درباره چگونگی توقف آن نبود بلکه موضوع، چگونگی محافظت از غیرنظامیان بود.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال روز چهارشنبه و با این مقدمه نوشت لحن صحبت‌ها میان آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در واشنگتن با هفته‌های گذشته فرق کرده است؛ زمانی‌که مقام‌های آمریکایی با صدای رسا به اسرائیل درباره حمله تمام‌عیار به رفح هشدار می‌دادند اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان به انجام این حمله اصرار دارد.

رفح در جنوب غزه میزبان حدود ۱.۵ آواره فلسطینی است که در پی حملات به شمال و مرکز این باریکه، به این منطقه‌ی واقع در مرز مصر پناه آورده‌اند. نتانیاهو مدعی است آخرین مقرهای حماس در این منطقه واقع است.

رسانه آمریکایی خبر داده در رایزنی گالانت با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن «گفت‌وگوهای عمل‌گرایانه‌ای درباره عملیات مرحله‌ای اسرائیل در رفح به‌منظور کاهش تلفات بالقوه به غیرنظامیان و اطمینان از اینکه اسرائیل چهار گردان حماس در رفح را متلاشی کند، شکل گرفت».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از نشست‌های خود با مقام‌های آمریکایی در کاخ سفید گفت: «فکر می‌کنم یک تفاهم بر سر متلاشی‌کردن حماس وجود دارد».

وال‌استریت‌ژرونال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات در رفح موافق است
دیدار گالانت با آستین در واشنگتن

این اظهارات مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی درحالی‌ است که تل‌آویو بارها از نابودی حماس در شمال غزه گفته بود اما رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند هزاران نیروی حماس همچنان در این مناطق حضور دارند.

وال‌استریت‌ژرونال در ادامه نوشت «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در جلسه روز سه‌شنبه، گالانت را تحت فشار گذاشت تا قبل از آغاز حمله به رفح، ترتیبات موثری برای حفاظت از غیرنظامیان وجود داشته باشد.

یک مقام دفاعی آمریکا می‌گوید: «این یک توالی است. بُعد نظامی عملیات نباید تا زمانی‌که ابعاد انسانی آن به صورت کامل مورد توجه قرار نگرفته است، پیش برود».

رسانه آمریکایی نوشته دوطرف توافق داشتند که گردان‌های حماس در رفح باید برای اینکه نیروهای آن نتوانند به وضعیت گذشته بازگردند و یا به وارد کردن سلاح به غزه ادامه دهند، از هم پاشیده شوند.

آن‌ها گفته‌اند این اقدامات پیش‌نیاز پایان جنگ و هموار کردن مسیر برای یک حکومت سیاسی جدید در غزه است. در سایه عدم گزینه‌های بهتر، این به معنای تلاش برای یافتن راه‌هایی برای همکاری با تل‌آویو در راهبرد آن برای حمله به رفح عنوان شده است.

وال‌استریت‌ژرونال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات در رفح موافق است
حملات به غزه

مقام‌های مصری گفته‌اند پس از شکست مذاکرات در دوحه، مقام‌های اسرائیلی به میانجی‌گران گفته‌اند که در صورت ناکامی در رسیدن به توافق آتش‌بس، ارتش این رژیم به محض پایان ماه رمضان عملیات در رفح را آغاز می‌کند. آن‌ها همچنین گفته‌اند ممکن است مذاکرات در پایان این هفته و این‌بار در قاهره از سر گرفته شود.

وال‌استریت‌ژورنال در ادامه گزارش خود و با اشاره به پابرجا ماندن اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن بر سر حمله به رفح، از قول مقام دفاعی آمریکا نوشت: «هدف ما این است که به اسرائیل کمک کنیم تا جایگزینی برای عملیات نظامی تمام‌عیار و یا شاید زودهنگام پیدا کنیم». 

گفت‌وگوهای بیشتری نیز میان مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی برنامه‌ریزی شده تا موضوعات پیچیده باقی‌ماننده را حل‌وفصل کنند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید