امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 284490 |
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1398 - 20:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم برترین‌ها: هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ست که آفتاب حسابی کلافه‌تان کرده. این نوشیدنی خیلی راحت درست می‌شود ضمن اینکه بسیار مغذی است و اگر بخواهید یک نوشیدنی متفاوت همراه غذا برای میهمانتان داشته باشید این یکی را […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

برترین‌ها: هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ست که آفتاب حسابی کلافه‌تان کرده. این نوشیدنی خیلی راحت درست می‌شود ضمن اینکه بسیار مغذی است و اگر بخواهید یک نوشیدنی متفاوت همراه غذا برای میهمانتان داشته باشید این یکی را امتحان کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

هوچاتا چیست؟

هورچاتا یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که از برنج سفید خیس خورده بدست می‌آید و با دارچین و شکر طعم دار و شیرین می‌شود. برای درست کردن آن همه چیز در مخلوط کن ریخته می‌شود سپس مخلوط بدست آمده در مخلوط کن را از صافی رد کرده و نوشیدنی محبوب شما بدست می‌آید. بعضی از انواع بدون مواد لبنی هستند در حالی که سایرین حاوی شیر و در بعضی موارد هم همراه با مغز‌های خوراکی یا طعم دهنده‌ای مثل وانیل یا نارگیل درست می‌شود. در این مدل سعی شده که از برنج و بادام برای به دست آوردن طعمی بهتر و در عین حال افزایش غنای غذایی آن استفاده شود.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

مواد لازم

  • برنج سفید دانه بلند: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بادام خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه یا بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر کامل: ۲ پیمانه

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

طرز تهیه

۱. آرد، بادام و دارچین را روی سرعت بالای مخلوط کن، با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه بگذارید روی سرعت بالا باشد یا تا زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شود. اگر بخشی از آن به کف مخلوط کن می‌چسبد، مخلوط کن را خاموش کرده و مواد را از ته آن با چنگال خارج کنید یا مخلوط کن را تکان دهید.

۲. ۲ پیمانه آب، شکر و وانیل به آن اضافه کنید. حدود ۳۰ ثانیه با هم در مخلوط کن، پوره و مخلوط کنید. اگر مخلوط کن شما جا داردف می‌توانید ۲ پیمانه آب باقیمانده و شیر را اضافه کنید، حالا آن را در ظرفی دردار و بزرگ بریزید تا شیر و آب مخلوط شوند.

۳. درب آن را گذاشته و به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت بگذارید سرد شود.

۴. مخلوط را از یک الک ریز رد کنید. آن را در صورت دلخواه با یخ سرو کنید و روی آن را با دارچین پودر شده یا چوب دارچین تزئین کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

نکات مهم و ترفند‌ها

  • می‌توانید شیر نارگیل یا هر شیر گیاهی دیگری که دوست دارید جایگزین شیر لبنی کنید مثل شیر بادام.
  • می‌توانید بدون بادام هم نوشیدنی هوراچاتا درست کنید.
  • در مورد نوع برنج اجباری به استفاده از برنج دانه بلند نیست شما می‌توانید هر برنجی که دوست دارید استفاده کنید. مثل انواع برنج‌های معطر.
  • برای نگهداری آن را در یخچال بگذارید و ظر ف نهایتا ۳ روز آن را مصرف کنید.
  • برای جایگزینی شکر می‌توانید از استویا، شیره خرما یا عسل استفاده کنید.

هورچاتا نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهای گرم

منبع: cookingclassy

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید