امروز: چهارشنبه, ۶ تیر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 20 ذو الحجة 1445 | 2024-06-26
کد خبر: 438872 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1400 - 7:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه اظهار کرد: برگزاری این انتخابات بیانگر این موضوع است که سوریه در حال نزدیک شدن به پایان بحرانی هست که این کشور در طول چند سال گذشته با آن روبرو بوده است. حسین آجرلو در گفت‌وگو […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه اظهار کرد: برگزاری این انتخابات بیانگر این موضوع است که سوریه در حال نزدیک شدن به پایان بحرانی هست که این کشور در طول چند سال گذشته با آن روبرو بوده است.

حسین آجرلو در گفت‌وگو با صلح خبر در مورد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه و تاثیر آن بر روند سیاسی این کشور و قطعی بودن احتمال پیروزی بشار اسد در این انتخابات گفت: به طور کلی برگزاری هر انتخاباتی به نوعی با مشروعیت و اوضاع یک نظام سیاسی ارتباط دارد. به خصوص برگزاری انتخابات در کشوری که درگیر بحران است چرا که  این پیام را به همراه دارد که به پایان بحران در آن کشور در  حال نزدیک شدن هستیم.

وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه به نوعی منتقل کننده پیام مذکور است، خاطرنشان کرد: دولت سوریه بعد از پایان یک دهه بحران در این کشور تا مقدار زیادی بر اوضاع مسلط شده، گرچه بخش هایی از این کشور هنوز در حاکمیت دولت سوریه قرار ندارد و برخی از هنرپیشه ها داخلی و خارجی بر آن حاکم هستند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه برگزاری این انتخابات بیانگر این موضوع است که  در حال نزدیک شدن به پایان بحران در سوریه هستیم، افزود: این انتخابات در شرایطی برگزار می شود که تا حدود زیادی فشارهای سیاسی و بین المللی به دولت سوریه کمتر از قبل شده است و نظام سوریه مجددا در حال به رسمیت شناخته شدن از سوی جامعه بین المللی است و برخی از کشورها از جمله کشورهای عربی به دنبال بازگشایی مجدد سفارتشان در این کشور هستند.

آجرلو با بیان اینکه با تغییر چندی پیش قانون اساسی در سوریه، آقای بشار اسد این امکان را پیدا کرده که یک دور دیگر در  انتخابات ریاست جمهوری این کشور کاندیدا شود، خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت فعلی در سوریه، گویی هسته اصلی  حاکمیت در این کشور ، خواهان تداوم ریاست جمهوری بشار اسد  است، چرا که این موضوع را به نوعی باعث تداوم امنیت داخلی در این کشور می داند.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کنونی در سوریه به نظر می رسد کسی غیر از آقای بشار اسد در حال حاضر نمی تواند ثبات در سوریه را حفظ کند و بحران فعلی را هر چه زودتر به اتمام برساند، گفت: از طرف دیگر در نظام سیاسی سوریه شاهد نوع رقابتی که در کشورهای غربی هستیم، نیستیم و نوع رقابت در این کشور متفاوت است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه قبل از روی کار آمدن خاندان بشار اسد در سوریه این کشور همواره درگیر نابسامانی و حتی کودتای روزانه بوده است، خاطرنشان کرد : به نظر می رسد با توجه به جو سیاسی و شرایط خاص سوریه، در شرایط فعلی بهترین گزینه تداوم ریاست جمهوری بشار اسد است  چرا که حداقل این فرصت فراهم می شود که ثبات نسبی که وجود دارد، ادامه پیدا کند و قدم های محکم تری برای آینده بهتر برداشته شود.

وی با بیان اینکه مردم سوریه از بی ثباتی سیاسی و امنیتی خسته شده اند، گفت : بخش نخبگانی سوریه به جز معارضان این نظر را دارند که انتخاب مجدد اسد به عنوان رئیس جمهور سوریه یک انتخاب معقول در شرایط فعلی است؛ چرا که این انتخاب و تداوم شرایط فعلی کمک می کند که روند ثبات در این کشور سرعت  بیشتری بگیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید