امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 164326 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1396 - 16:35 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، احمد فاتحی مرج در گفت‌وگویی رادیویی با موضوع تالاب‌ها و ضرورت احیای آن‌ها  اظهار کرد: بخشی از خشکسالی و تغییر اقلیم می‌تواند باعث خشک شدن تالاب‌ها شود اما علت عمده خشکسالی تالاب‌ها به مدیریت منابع آب مربوط است. تالاب موجود زنده‌ای است که دارای ورودی و […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، احمد فاتحی مرج در گفت‌وگویی رادیویی با موضوع تالاب‌ها و ضرورت احیای آن‌ها  اظهار کرد: بخشی از خشکسالی و تغییر اقلیم می‌تواند باعث خشک شدن تالاب‌ها شود اما علت عمده خشکسالی تالاب‌ها به مدیریت منابع آب مربوط است. تالاب موجود زنده‌ای است که دارای ورودی و خروجی است. به دلیل آنکه ما به درستی نتوانسته‌ایم ورودی و خروجی تالاب‌ها را مدیریت کنیم دچار مشکل شده‌ایم.

این پژوهشگر و فعال انجمن علمی سازگاری با خشکسالی با ذکر این نکته که در کشور پراکنده کاری زیاد است، افزود: درمورد مسئله محیط‌زیست وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و سازمان محیط زیست درگیر هستند.  بنابراین برای اجریی کردن برنامه‌ها لازم است که این سازمان‌ها در یک سازمان جمع شده و تحت فرمان یک مرکز باشند.
 

در مدیریت تالاب‌ها نگاه همه جانبه نداریم

در ادامه دکتر عبدلی عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی و اکولوژیست، با بیان اینکه مشکل تالاب‌ها یک مسئله‌ای محیط زیستی است که در تمام دنیا وجود دارد، تصریح کرد: این‌ مسئله فقط مختص ایران نیست. حتی برنامه‌های مدیریتی نامناسب بر اثر دخالت‌های دولت و سازمان‌های مختلف باعث بروز مشکلات تالاب‌ها شده است که در جاهای دیگر دنیا نیز اتفاق می‌افتد.

وی با یادآوری این نکته که یک مسئله محیط زیست دارای جنبه‌های مختلفی است، بیان کرد: محیط زیست دارای جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، اکولوژیک، سیاسی، زمین‌شناسی و اقلیم شناسی است. حل مشکلات تالاب‌ها، مدیریت‌ آن‌ها و بهره برداری پایدار از تالاب‌ها در گروی نگاه جامع است.

این عضو هیات علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با ابراز تاسف از اینکه در مدیریت تالاب‌ها نگاه همه جانبه نداریم، گفت: وقتی مشکلی پیش می‌آید به دنبال راه‌حل از طریق مهندسی هستیم. شالوده محیط زیست اکولوژی است اما در نزد بسیاری از مدیران و تصمیم گیران چه در مورد تالاب ها و چه در موارد زیست محیطی دیگر اکولوژی جایگاهی ندارد.

عبدلی درباره راهکارهای لازم در مدیریت تالاب‌ها تاکید کرد: باید اول آمایش سرزمین بر مبنای اطلاعات و شناخت درست از محیط انجام شود، همچنین باید نقشه‌های تغییر اقلیم را در برنامه‌هایی که می‌خواهیم پیاده کنیم لحاظ کرده و بعد متناسب با ظرفیت مناطق خود از این‌ها استفاده کنیم.
انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید