امروز: سه شنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 رجب 1446 | 2025-01-07
کد خبر: 190228 |
تاریخ انتشار : 10 مهر 1396 - 12:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر نقشه جدید و مهم اسرائیل برای فلسطینی ها به گزارش صلح خبر؛ نقشه جدید و مهم اسرائیل برای فلسطینی ها «عنات بارکو» از اعضای کنیست (پارلمان) اسرائیل به دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل طرحی را برای ساخت دیوار حائل آماده کرده است که محله های عربی را از قدس جدا می کند. به نوشته روزنامه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

نقشه جدید و مهم اسرائیل برای فلسطینی ها

به گزارش صلح خبر؛ نقشه جدید و مهم اسرائیل برای فلسطینی ها

نقشه جدید و مهم اسرائیل برای فلسطینی ها

«عنات بارکو» از اعضای کنیست (پارلمان) اسرائیل به دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل طرحی را برای ساخت دیوار حائل آماده کرده است که محله های عربی را از قدس جدا می کند.

به نوشته روزنامه معاریو، هدف از ایجاد این دیوار تحقق هدف افزایش یهودیان در قدس تا 95 درصد کل جمعیت آن است و این کار با انتقال شهرک ها و روستاها و اردوگاههای اطراف قدس به مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین صورت می گیرد.

نکته قابل توجه اینکه بارکو در آغاز سال جاری میلادی نتانیاهو را در جریان کلیات این طرح قرار داد و او نیز با نگاهی مثبت به طرح مزبور بارکو را به ادامه کار در این خصوص فراخواند و به این ترتیب وی تا تکمیل نهایی طرح خود ادامه داده و آن را تقدیم نتانیاهو کرد.

بارکو در این باره گفت، متوجه است که اعضای لیکود این طرح را به مثابه تقسیم قدس قلمداد خواهند کرد اما از نظر او طرح مزبور نقشه ای برای «نجات قدس» است.

تحقیقات جغرافیایی و جمعیتی به نفع طرح بارکو

پرفسور «دیلا پیرگولا» در تحقیقاتی در همین ارتباط اعلام کرد، در دسامبر 2016 تعداد جمعیت قدس به 882 هزار نفر رسید که از مجموع این تعداد 550 هزار نفر یهودی بودند که 73 درصد جمعیت این شهر را تشکیل می دادند در حالی که تعداد فلسطینی ها بالغ بر 332 هزار نفر بود اما میانگین تعداد یهودیان کاهش یافته و به 62 درصد کل جمعیت آن رسید.

بر اساس تحقیقات پیرگولا از سال 1967 میانگین افزایش یهودیان در قدس 180درصد بود که روندی مثبت به شمار می آید اما در عین حال تعداد فلسطینی ها نیز در همین مدت 368 درصد افزایش داشت و به این ترتیب دو برابر یهودیان افزایش جمعیت داشتند و اکنون نیز این روند به همان ترتیب ادامه دارد در حالی که تعداد یهودیان در قدس سالانه کاهش می یابد و بر اساس پیش بینی ها در سال 2025 به 60درصد و در سال 2030 به 58درصد کل جمعیت آن خواهد رسید.

در این میان طرح بارکو این سوال را مطرح کرده است که باقی ماندن 330 هزار فلسطینی تحت حکومت اسرائیل چه حاصلی دارد جز اینکه باعث افزایش مشکلات و خطرهای جغرافیای جمعیتی این شهر شود؟

بر اساس این طرح اسرائیل تمام محله های فلسطینی در شرق قدس را به تشکیلات خودگردان تحویل می دهد و سپس تشکیلات خودگردان نیز تلاش می کند ای مناطق را به دو شهر بیت لحم و رام الله مرتبط سازد.

طرح بارکو شامل ایجاد دیوار حائل و موانع نظامی برای جدا کردان شهرک ها و روستاها و نیز اردوگاههای فلسطینی ها با سایر بخش های قدس از جمله شهرک هایی است که در قدس اشغالی ساخته شده است و سپس با ساخت کمربندی و تونل و خیابان از برخورد یهودیان و فلسطینی ها جلوگیری می شود.

اگر خبر يا گزارشي داريد از بخش خبرنگاران صلح خبر براي ما ارسال نماييد.

خبرنگاران RSS

قوانين خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمايل اعلام نماييد تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما مي توانيد از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش هاي خود را ارسال نماييد.
  3. شما مي توانيد اخبار و گزارش ها را به ايميل solhkhabar@yahoo.com ارسال نماييد.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاوير و گزارش هاي خود قوانين و مقرارت را رعايت فرماييد.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومي اکيدا خودداري فرماييد.
  6. از ارسال کاريکاتورهاي توهين آميز يا تصاوير موهن اکيدا خودداري فرماييد.
  7. رعايت کپي رايت در مطالب ارسالي الزامي است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطي بلافاصله حذف مي گردد.

گروه وبگردي صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید