امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 99306 |
تاریخ انتشار : 03 شهریور 1395 - 13:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

گروه اقتصاد و صنعت؛ اقتصاد > انرژی – همشهری آنلاین:مؤسسه مشاوره بین‌المللی وود مکنزی پیش‎بینی می‎کند که از سال آینده میلادی، دستیابی به توافق بر اساس الگوی جدید قراردادهای نفتی آغاز می شود. به گزارش ایسنا، شبکه خبری بلومبرگ گزارش داد که مؤسسه وود مکنزی پیش‌بینی کرد از نیمه دوم سال آینده میلادی، ایران امضای قراردادهای همکاری […]

گروه اقتصاد و صنعت؛

اقتصاد > انرژی – همشهری آنلاین:
مؤسسه مشاوره بین‌المللی وود مکنزی پیش‎بینی می‎کند که از سال آینده میلادی، دستیابی به توافق بر اساس الگوی جدید قراردادهای نفتی آغاز می شود.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری بلومبرگ گزارش داد که مؤسسه وود مکنزی پیش‌بینی کرد از نیمه دوم سال آینده میلادی، ایران امضای قراردادهای همکاری با شرکتهای خارجی در صنعت نفت و گاز را آغاز می‌کند.

همایون فلکشاهی، از تحلیلگران موسسه وود مکنزی، دیروز (سه‌شنبه، دوم شهریورماه) اعلام کرد تولید نفت در ایران در نتیجه قراردادهای جدید، از سال ٢٠٢٠ میلادی آغاز می‌شود.

به گفته وی، ایران سه سال است که روی الگوی جدید قراردادهای نفتی کار می‌کند و به احتمال زیاد، تا پایان سال ٢٠١٦ میلادی الگوی نهایی را آماده خواهد کرد.

فلکشاهی همچنین پیش‌بینی کرد که با امضای قراردادهای یاد شده، ظرفیت تولید روزانه نفت ایران تا سال ٢٠٢٥ میلادی دست کم ٥٠٠ هزار بشکه افزایش می‌یابد.

طبق اعلام شرکت ملی نفت ایران، صنعت نفت این کشور به ١٠٠ میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد.

کارشناس وود مکنزی گفت: همه چیز به این بستگی دارد که قراردادهای جدید تا چه حد موفقیت‌آمیز باشند؛ به احتمال زیاد دستیابی به قراردادهای جدید همچنان به تلاش زیادی نیاز خواهد داشت.

به گفته وی، با وجود برتری نسبت به الگوهای پیشین از جمله الگوی بیع متقابل، الگوی جدید قراردادهای جدید نفتی ایران همچنان از جمله سختگیرانه‌ترین چارچوبهای قراردادی در جهان به شمار می‌آید.

فلکشاهی به نقل از شرکت ملی نفت ایران، اعلام کرد ایران قصد دارد تا سال ٢٠٢١ میلادی به هدف تولید روزانه چهار میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه نفت دست یابد.

طبق اعلام مؤسسه وود مکنزی، دستیابی به سطح تولید یاد شده، به جذابیت شرایط قراردادهای نفتی جدید بستگی دارد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید