امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 169784 |
تاریخ انتشار : 18 مرداد 1396 - 11:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

نحوه تهیه کالباس مفید خانگی به چه شکلی است نحوه تهیه کالباس مفید خانگی به چه شکلی است به گزارش مجله وبگردی صلح خبر؛ برای تهیه کالباس سالم به این مواد نیاز داریم، گوشت گوسفند یا بوقلمون یا شتر بدون چربی کاملاً نرم چرخ‌شده نیم کیلو، سیر رنده‌شده 2 حبه، آویشن شیرازی پودر‌شده یک قاشق چای‌خوری، جوز […]

نحوه تهیه کالباس مفید خانگی به چه شکلی است

نحوه تهیه کالباس مفید خانگی به چه شکلی است به گزارش مجله وبگردی صلح خبر؛

برای تهیه کالباس سالم به این مواد نیاز داریم، گوشت گوسفند یا بوقلمون یا شتر بدون چربی کاملاً نرم چرخ‌شده نیم کیلو، سیر رنده‌شده 2 حبه، آویشن شیرازی پودر‌شده یک قاشق چای‌خوری، جوز هندی تازه و رنده‌شده 1/5 قاشق چای‌خوری، مغز پسته خلال یا نیم‌کوب 1/5 پیمانه، نمک طبیعی یک قاشق چای‌خوری.

برای تهیه این نوع کالباس سالم: یک قابلمه آب جوش آماده کنید؛ گوشت کاملاً چرخ‌شده را با ادویه کالباس و نمک مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملاً یک‌دست شود.

حالا مغز پسته را اضافه کنید و دوباره کاملاً مخلوط کنید؛ یک کیسه فریزر روی تخته گوشت پهن کنید و مخلوط گوشت را روی آن به شکل لوله‌ای با قطر 10 تا 12 سانتیمتر یا هر قطری که دوست دارید، در‌بیاورید.

سعی کنید با دست شکل آن را مرتب و صاف کنید؛ گوشت لول شده را با کیسه دورش به‌آرامی داخل کیسه فریزر دیگری بگذارید و سر آن را گره بزنید؛ گوشت را در کیسه فریزر دیگری وارد کنید.

هوای کیسه را کامل خارج کرده و گره کور بزنید، طوری‌که در هیچ شرایطی داخل‌اش آب نفوذ نکند. این کیسه را در کیسه فریزر دیگری وارد کنید و به‌همین‌شکل گره بزنید؛ بدون اینکه شکل کالباس به هم بخورد، آرام بردارید و همان‌طور بسته‌بندی‌شده آرام در آب جوش قرار دهید و درِ قابلمه را بگذارید تا 45 تا 60 دقیقه با حرارت کم بجوشد. گوشت را از کیسه خارج کنید بگذارید خنک شود و بعد در یخچال بگذارید حالا بُرش زده نوش جان کنید.

اگر مایلید می‌توانید دستمالی نخی30×30 انتخاب کنید دولا کرده و لبه آن را محکم کوک بزنید و حالا یک کیسه دارید که دو سر آن باز است یک طرف آن را مثل شکلات با نخ محکم ببندید، از سر دیگر، گوشت را وارد کرده و کاملاً فشار دهید تا گوشت به‌هم چسبیده و استوانه پُری به شکل کالباس شود، آن را پر کرده و سر آن را با نخ مثل شکلات محکم ببندید و آن را در کیسه فریزر گذاشته گره بزنید در آب‌جوش بیندازید و بعد از پخت کوک‌ها را به‌آرامی بشکافید.

منبع:تسنیم

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  3. از ارسال کاریکاتور یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  4. رعایت کپی رایت الزامی است.
  5. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.
منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید