امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو القعدة 1445 | 2024-05-12
کد خبر: 525782 |
تاریخ انتشار : 17 آبان 1402 - 8:47 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

مالک شریعتی در گفت‌وگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: یکی از ظرفیت‌های توسعه اقتصادی کشورها، بحث ارتباط با آب‌های آزاد است. البته بسیاری از کشورها این امکان را ندارند، اما از این امکان برخوردار است […]

مالک شریعتی در گفت‌وگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: یکی از ظرفیت‌های توسعه اقتصادی کشورها، بحث ارتباط با آب‌های آزاد است. البته بسیاری از کشورها این امکان را ندارند، اما از این امکان برخوردار است و باید از آن به خوبی بهره ببرد.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه طی ۴۵ سالی که از انقلاب اسلامی گذشته، عقب‌ماندگی‌های مربوط به پیش از انقلاب در حوزه اقتصاد دریامحور جبران نشده است، گفت: ما باید طی ۱۰ سال بتوانیم حداقل ۱۰ میلیون نفر را در حاشیه دریای عمان برای فعالیت‌های اقتصادی ساکن کنیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های اساسی ما اقتصاد دریامحور است و اگر در این حوزه غفلت کنیم، دیگران از این زمینه استفاده می‌کنند و این فرصت بسیار خوب را از ما می‌گیرند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه مورد بحث و بررسی قرار داده، آن است که احکامی را برای توسعه دریامحور در نظر گرفته و به تصویب رسانده است که با ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، می‌توان به این احکام سرعت و جهت بیشتری داد.
شریعتی تصریح کرد: برای مثال، در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه مقوله‌ای درباره «بانکرینگ» برای ارائه خدمات و سوخت‌رسانی کشتی‌ها در نظر گرفته شد که همه این اقدامات و مصوبات در راستای حرکت به سمت توسعه دریامحور است. برخی از احکام مرتبط با اقتصاد دریامحور در برنامه هفتم توسعه وجود دارد و به تصویب رسیده و ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری کمک می‌کند که دولت لایحه جامعی را در این زمینه به مجلس ارائه کند تا ما بتوانیم موضوع اقتصاد دریامحور را به صورت سندی جامع و کامل داشته باشیم.
وی با اشاره به مفاد ابلاغیه سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی رهبر انقلاب مبنی بر اینکه قوه مجریه موظف است با کمک مجلس و قوه قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم در مهلت شش ماهه ارائه کند، گفت: با توجه به اینکه هنوز بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در صحن مجلس به اتمام نرسیده، ما هنوز فرصت داریم که برخی از سیاست‌های کلی توسعه دریامحور را در لایحه برنامه هفتم توسعه بیاوریم و تصویب کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه بر این، حتماً دولت باید در تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، سیاست‌های کلی توسعه دریامحور ابلاغی از سوی رهبر انقلاب را مد نظر قرار دهد و مجلس هم مواردی را در این حوزه به لایحه بودجه سال آینده اضافه خواهد کرد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید