به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، معصومه ابتکار، عصر امروز (دوشنبه) در جلسه کارگروههای زیستمحیطی هرمزگان اظهار کرد: تلاشهای خوبی در استانهای کشور ازجمله هرمزگان در دست پیگیری است. رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور تأکید کرد: طبق گزارشهای واصله موضوعات محیطزیستی هرمزگان بهصورت فراملی در دست پیگیری است. وی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، معصومه ابتکار، عصر امروز (دوشنبه) در جلسه کارگروههای زیستمحیطی هرمزگان اظهار کرد: تلاشهای خوبی در استانهای کشور ازجمله هرمزگان در دست پیگیری است.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور تأکید کرد: طبق گزارشهای واصله موضوعات محیطزیستی هرمزگان بهصورت فراملی در دست پیگیری است.
وی با بیان این که فعالیتهای زیستمحیطی در کشور زیاد شده است، افزود: با تمامی چالشهای موجود شاهد آن هستیم که امور به طور نسبی در حال پیشبرد است.
ابتکار با بیان این که تمامی فعالیتها باید متناسب با آمایش سرزمینی و ارزیابیها صورت گیرد، اضافه کرد: بارگذاری جمعیتی و ایجاد زیرساختها در سواحل شرقی استان حتماً با تبعاتی روبرو خواهد بود و از این رو در قدم نخست باید ظرفیت زیستی را بررسی و سپس متناسب با بخشهای مختلف اقدام به توسعه کرد.
رئیس سازمان محیطزیست کشور در ادامه بیان کرد: ما در محیطزیست رشد اقتصادی هشت درصد را قبول داریم اما باید اقتصاد سبز در اولویت امور باشد و بدون این مهم نمیتوان پایداری اقتصادی را خواستار بود.
وی با اشاره به این که میناب امروز نمونه بارز فعالیتهای نادرست در بعد آبوخاک است، خاطرنشان کرد: اگر بدون توجه به مدیریت زیستمحیطی رفتار کنیم، بدون شک در آینده سرنوشت میناب در انتظار سایر شهرها و مناطق نیز خواهد بود.
ابتکار در رأس تمامی برنامهها قرار دادن شاخصهای زیستمحیطی را وظیفه ذاتی مدیران دانست و ابراز کرد: باید این مهم تحقق یابد تا از این مسیر بتوانیم به توسعه پایدار برسیم.
وی با بیان این که برای کاهش آلودگی ۳۵ میلیون نفر در شهرهای کشور سه سال است که برنامههای متمرکزی داریم، تصریح کرد: مرگومیر بر اثر تبعات آلودگی هوا بهطور محسوسی در گزارشهای علوم پزشکی کاهش یافته است.
ابتکار با بیان این که دوره اقتصاد خطی به سر آمده و امروز اروپا به سمت اقتصاد مدور خیز برداشته است، عنوان کرد: در استان باید برای تمامی پسماندها برنامه داشته باشیم؛ کما این که اروپا نیز طبق برنامههای توسعه خود ۲۵ درصد از اقتصاد خود را از طریق بازیافت مواد مدیریت خواهد کرد.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.