امروز: دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 27 ذو القعدة 1445 | 2024-06-03
کد خبر: 208875 |
تاریخ انتشار : 11 آذر 1396 - 5:03 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین

ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم میانی:

  • قارچ (خردشده): 10 الی 15 عدد
  • فلفل سبز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • فلفل قرمز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
  • روغن زیتون: 3 ق س
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکر: یک ق س
  • برگ آویشن (ریز خردشده): 4 عدد
 
 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین
طرز تهیه:
برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف  مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید. نخود فرنگی، سیر، گردو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. نمک، شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند.
گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نان خشک پودرشده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
سپس آن را میان دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش کنید. مخلوط گوشت را به کمک کاغذ روغنی زیر آن رول کنید.
سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی رول گوشت بمالید. رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پس از گذشت این زمان، کاغذ روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود. رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو کنید.

نکته:

به جای برگ آویشن می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید