امروز: دوشنبه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 11 ذو الحجة 1445 | 2024-06-17
کد خبر: 40059 |
تاریخ انتشار : 16 آذر 1394 - 10:45 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده که روزانه باید 18 گرم آهن مصرف شود اما باید بدانید که گوشت تنها ماده حاوی آهن نیست و آهن به دو دوسته آهن هم (موجود در گوشت) و نان هم (موجود در گیاهان)، تقسیم می‌شود. خوشبختانه گیاه خواران می‌توانند با خوردن گیاهان حاوی آهن به همراه ویتامین […]

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده که روزانه باید 18 گرم آهن مصرف شود اما باید بدانید که گوشت تنها ماده حاوی آهن نیست و آهن به دو دوسته آهن هم (موجود در گوشت) و نان هم (موجود در گیاهان)، تقسیم می‌شود.

خوشبختانه گیاه خواران می‌توانند با خوردن گیاهان حاوی آهن به همراه ویتامین سی، نیاز روزانه خود به آن را برطرف کنند. این نکته نیز مهم است که خوردن لبنیات، قهوه، شیر با مصرف خوراکی‌های آهن دار، جذب آنها را مختل می‌کند. در مصرف سبزیجات برگ سبز تیره و غلات غنی از آهن را باید دو برابر میزان گوشت مصرف کرد تا آهن مورد نیاز روزانه بدن تأمین شود.

در میان خوراکی‌های غیر گوشتی، هر یک اونس شکلات تیره برابر با 28 میلی گرم آهن است.

یک کاسه بلغور نیز 28 میلی گرم آهن دارد. عدس، لوبیا، کوینولا، و نخود نیز حاوی مقادیر زیادی آهن هستند

مواد غذایی سرشار از آهن

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :دختر.ایرونی

      به نظرم باید بیشتر از خبرنگارای آزاد استفاده کنید

    بدون نظر :