امروز: سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 13 شعبان 1446 | 2025-02-11
کد خبر: 275724 |
تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1398 - 0:35 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سیستم ایمنی بدن به گونه‌ای است که از طریق فرآیندی موسوم به التهاب با عوامل تهدیدزا همچون آلودگی‌های عفونت‌زا مقابله می‌کند. به گزارش صلح خبر، اگرچه این یک واکنش دفاعی است اما ماندگاریِ التهاب در بدن می‌تواند به امراض مختلفی از قبیل دیابت، بیماری‌های خودایمنی، بیماری قلبی و سرطان منجر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

سیستم ایمنی بدن به گونه‌ای است که از طریق فرآیندی موسوم به التهاب با عوامل تهدیدزا همچون آلودگی‌های عفونت‌زا مقابله می‌کند.

به گزارش صلح خبر، اگرچه این یک واکنش دفاعی است اما ماندگاریِ التهاب در بدن می‌تواند به امراض مختلفی از قبیل دیابت، بیماری‌های خودایمنی، بیماری قلبی و سرطان منجر شود.

بسیاری از تهدیدهایی که سلامتی را به خطر می‌اندازند از عوامل خارجی همچون باکتری‌ها ناشی نمی‌شوند بلکه خوراکی‌هایی که روزانه مصرف می‌کنیم نیز می‌توانند تاثیر نامطلوب و بیماری‌زا بر بدن داشته باشند.

حذف مواد غذاییِ التهاب‌زا از رژیم غذایی یا محدود کردن مصرف آن‌ها به فرد کمک می‌کند تا از سلامت خود به شکل بهتری مراقبت کند.   

در بسیاری از بیماری‌های مزمن و شایعی که التهاب نقش تحریک کننده دارد، چاقی نقطه شروع به حساب می‌آید و چاقی اغلب نتیجه زیاده‌روی در مصرف غذاهایی است که التهاب را تشدید می‌کنند. بیشتر خوراکی‌هایی که موجب التهاب می‌شوند حاوی کمترین میزان مواد مغذی هستند. غذاهای فراوری شده حاوی آرد سفید تصفیه شده و شکر سفید از جمله خوراکی‌هایی هستند که بیشترین اثرات منفی را روی بدن و سلامتی دارند. غذاهای سرخ شده و چربی‌هایی از قبیل مارگارین نیز التهاب را تشدید می‌کنند.

کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند خوراکی‌هایی با خواص ضد التهابی و سرشار از آنتی اکسیدان‌های طبیعی و دیگر ترکیب‌های نگهدارنده باید جایگزین غذاهای التهاب‌زا شوند.

به گزارش یو اس نیوز، ماهی‌های حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، روغن‌های گیاهی اشباع نشده، بیشتر انواع دانه‌ها و خشکبار از جمله این خوراکی‌ها با خاصیت ضدالتهابی هستند.

سایر مواد غذایی با خاصیت ضدالتهابی که باید به منوی غذایی خود اضافه کنید شامل غلات کامل، سبزیجات سبزبرگ، گوجه فرنگی، مرکبات، انواع توت‌ و آلبالو و گیلاس هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید