امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 393415 |
تاریخ انتشار : 21 مهر 1399 - 18:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/قزوین «آرامش معنوی» کتابی است که می‌خواهد بگوید «آرامش» دقیقاً گمشده‌ای است که در قلبمان باید آن را جستجو کنیم و درونی ایجاد می‌شود. این کتاب نوشته «حمیدرضا مظاهری سیف» است و چاپ اول آن در سال ۱۳۹۴ توسط انتشارات «نسل نواندیش» منتشر شده است. دوشنبه‌ها با اهالی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/قزوین «آرامش معنوی» کتابی است که می‌خواهد بگوید «آرامش» دقیقاً گمشده‌ای است که در قلبمان باید آن را جستجو کنیم و درونی ایجاد می‌شود. این کتاب نوشته «حمیدرضا مظاهری سیف» است و چاپ اول آن در سال ۱۳۹۴ توسط انتشارات «نسل نواندیش» منتشر شده است.

دوشنبه‌ها با اهالی کتاب قرار همنشینی داریم تا تلخی روزگار کرونا را با کتاب شیرین کنیم که به فرموده حضرت حافظ: دو یار زیرک و از باده کهن دومنی/ فراغتی و کتابی و گوشه چمنی.

دوشنبه‌ها با پویش #کتاب_یار میهمان صفحات شما در فضای مجازی هستیم. این هفته کتاب «آرامش معنوی» توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین زهرایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین معرفی می‌شود.

معرفی شناسنامه‌ای کتاب

کتاب «آرامش معنوی» توسط «حمیدرضا مظاهری سیف» نوشته شده و چاپ اول آن در سال ۱۳۹۴ با قیمت ۱۰۹۰۰ تومان در ۱۵۰۰ نسخه توسط انتشارات «نسل نواندیش» منتشر شده است.

این کتاب درباره…

موضوع کتاب درباره آرامش معنوی است؛ همان چیزی که بشر همواره دنبال آن است. ولی اشکال کار اینجاست که خیلی‌ها آرامش را در خارج از خودشان دنبال می‌کنند. این کتاب می‌خواهد بگوید که آرامش دقیقاً گمشده‌ای است که در قلبمان باید آن را جستجو کنیم و درونی ایجاد می‌شود.

این کتاب را بخوانید چون…

هدف اصلی کتاب این است که ما بتوانیم از طریقِ یاد خدا بیماری اضطراب را دفع کنیم و پایانی بر این بیماری در قلب و وجود خودمان قرار دهیم.

این کتاب را توصیه می‌کنم به…

مطالعه این کتاب برای جوانان و میانسالان بسیار خوب است حتی از جهتی شاید برای کهنسالان هم خوب باشد چون در سال‌های آخر عمرشان به سر می‌برند و فکر می‌کنم برای اینکه آرامشی کسب کنند کتاب خوبی باشد.

این کتاب به ما کمک می‌کند که…

این کتاب به ما کمک می‌کند که معنای زندگی را دقیقاً فهم کنیم، آرامش پایدار را تعریف کنیم و راهکارها و روش‌هایی که در هنگام فشارهای زندگی تولید آرامش می‌کنند را یاد بگیریم.

اگر بخواهم درباره کتاب خیلی کوتاه برای شما توضیح بدهم باید بگویم که…

این کتاب علاوه بر تعریف معنای زندگی و تعریف آرامش پایدار، روش‌هایی را آموزش می‌دهد برای اینکه ما به این آرامش نزدیک‌تر شویم. اینکه چطور خشممان را کنترل کنیم، چطور دیگران را ببخشیم، مهربانی چه مفهومی دارد و چطور می‌توانیم مهربان باشیم. این کتاب شیوه‌های کنترل هیجانی را به ما آموزش می‌دهد. این کتاب به ما یاد می‌دهد چطور از شتاب‌زدگی، وسواس و مسائلی ازاین‌دست دور شویم و درنهایت به ما کمک می‌کند که بتوانیم با پدیده طبیعی دنیا که «مرگ» است انس بگیریم و همین انس گرفتن، کمک می‌کند با سختی‌های این دنیا راحت‌تر کنار بیاییم.

این پاراگراف از کتاب را خیلی پسندیدم…

«بگذارید دلتان بشکند، مقاومت نکنید و با زبان خودتان با او سخن بگویید. مناجاتی سرشار از احساس درماندگی و نیاز، زیباترین و شورانگیزترین تجربه‌های معنوی را خلق می‌کند. کاملاً احساس بی‌کسی و تنهایی کنید، سپس خدا را از هر کس به خود نزدیک‌تر خواهید یافت. هنگامی‌که زبان دلتان باز شود و عاشقانه و نیازمندانه با او سخن بگویید، گوش دلتان هم باز خواهد شد.»

از یک تا ۵ به این کتاب ۵ ستاره می‌دهم

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید