امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 166157 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1396 - 11:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر اجتماع > آموزش – همشهری آنلاین:مدیر کل دفتر آموزش‌ فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش از پیش بینی افزایش ۴درصدی پوشش شاخه فنی و کاردانش در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به سه ساله شدن هنرستان‌ها و احتمال کمبود فضای فیزیکی، باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ انجام […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

اجتماع > آموزش – همشهری آنلاین:
مدیر کل دفتر آموزش‌ فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش از پیش بینی افزایش ۴درصدی پوشش شاخه فنی و کاردانش در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به سه ساله شدن هنرستان‌ها و احتمال کمبود فضای فیزیکی، باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ انجام و ظرفیت‌های لازم درنظر گرفته شوند.

به گزارش ايسنا، دکتر محسن حسینی مقدم  با بیان اینکه از روز دوشنبه (۲۶ تیرماه) صدور برگه‌های هدایت تحصیلی آغاز شده است اظهار کرد: در شاخه فنی و حرفه‌ای با توجه به ظرفیت‌هایی که داریم در فرم هدایت تحصیلی برای رشته‌های فنی دو اولویت “الف” و “ب” ، برای ثبت نام و برای رشته تجربی چهار اولویت “الف”، “ب”، “ج ” و “د” درنظر گرفته می‌شود.

وی افزود: از ابتدای همین هفته دانش آموزان با در دست داشتن فرم‌های هدایت تحصیلی می‌توانند در مدارس ثبت نام کنند.

مدیرکل دفتر آموزش‌ فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش درباره پیش بینی میزان ثبت نام در شاخه‌های فنی و کاردانش گفت: برای امسال بر اساس تاکید برنامه ششم توسعه مبنی بر رسیدن به پوشش ۵۰ درصدی در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تا پایان اجرای برنامه، پیش بینی می‌کنیم امسال شمار دانش آموزان در این دو شاخه از ۳۴ درصد در سال گذشته با رشدی ۴ درصدی به ۳۸ درصد برسد.

حسینی مقدم درباره اختیاری بودن هدایت تحصیلی و پیش بینی افزایش ظرفیت هنرستان‌ها در رشته‌های پرطرفدار عنوان کرد: بخش اول از هنرستان‌های ما جزو مدارس نمونه دولتی هستند و برای ورود به آنها باید در آزمون ورودی شرکت کرد، اما بخش دوم هنرستان‌های دولتی هستند که از مقبولیت خوبی برخوردارند و حتی ثبت نام در آنها بویژه در رشته‌های پرطرفدار از خرداد ماه آغاز شده است. در سال گذشته ۱۷ درصد دانش آموزان ما به چند رشته خاص نظیر حسابداری، کامپیوتر، نقشه کشی، مکانیک خودرو، تاسیسات، برق ، گرافیک و طراحی دوخت رفتند و ظرفیت این رشته‌ها معمولا زودتر تکمیل می‌شود.

وی ادامه داد: مقرر شد کلاس‌هایی که جمعیت ۱۰ ، ۱۲ نفره دارند تا جای امکان افزایش ظرفیت دهند اما باید به دو نکته توجه کنند. نخست اینکه اگر ظرفیت‌ها بیش از نرم استاندارد افزایش یابند هنرآموزان ما در درس‌های کارگاهی دچار مشکل می شوند. از سوی دیگر با توجه به سه ساله شدن هنرستان‌ها و استقرار سه پایه در سال آینده اعلام کردیم باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ انجام و از حالا ظرفیت‌های لازم درنظر گرفته شوند.

مدیرکل دفتر آموزش‌ فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش افزود: در همین راستا به عنوان مثال اگر هنرستانی شش کلاس داشته باشد نمی‌تواند در سه رشته دانش آموز جذب کند زیرا در سال آینده که در هررشته سه پایه دهم، یازدهم و دوزادهم داریم یک سوم دچار کمبود فضا می‌شویم، بنابراین هنرستان شش کلاسه در دو رشته بیشتر نمی‌تواند جذب داشته باشد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار RSS برای ما ارسال نمایید.

خبریار RSS

قوانین خبریار RSS

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار RSS، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید