امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 299237 |
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1398 - 6:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت، نحوه ارائه خدمات مراکز مشاوره به افراد، قبل و بعد از ازدواج را تشریح کرد. امین رفیعی‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، در این‌باره بیان کرد: مراکز مشاوره ازدواج با مشارکت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور و وزارت ورزش و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت، نحوه ارائه خدمات مراکز مشاوره به افراد، قبل و بعد از ازدواج را تشریح کرد.

امین رفیعی‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، در این‌باره بیان کرد: مراکز مشاوره ازدواج با مشارکت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور و وزارت ورزش و جوانان در تمامی استان‌های کشور فعالیت می‌کند که در این راستا هم در زمینه ارائه مشاوره‌های پیش و حین ازدواج و مشکلات بعد از ازدواج خدمات تخصصی ارائه می‌دهند.

وی درباره نحوه خدمات این مراکز به زوجین گفت: اجباری برای دریافت این خدمات وجود ندارد و همه زوجین پیش از ازدواج خود می‌توانند به صورت داوطلبانه از خدمات این مراکز بهره گیرند که در این راستا در ابتدا از پسر و دختر به صورت مجزا تست‌های شخصیت‌شناسی و نیاز سنجی گرفته و سپس آنها می‌توانند در جلسات مشاوره‌ روانشناسی که بین شش تا هشت جلسه برگزار می‌شود حضور یابند. در این جلسات به صورت تخصصی به زوجین مشاوره داده می‌شود، اما در نهایت این زوجین هستند که باید تصمیم قطعی خود را برای ازدواج با فرد مورد نظر بگیرند، چراکه مشاوران و روانشناسان در این مراکز معمولاً نظر قطعی نمی‌دهند مگر آن که اختلال روانی شدیدی در یکی از طرفین مشاهده شود. در صورتی که مشاور تشخیص دهد زوجین صلاحیت ادامه رابطه را برای ازدواج دارند با ارائه راهنمایی و مشاوره‌های تخصصی بحث را به سمتی سوق می‌دهند که آنها بتوانند تصمیم‌گیری کنند که آیا می‌توانند زندگی مشترکی را با یکدیگر آغاز کنند یا خیر؟.

متخصص روانشناسی سلامت ایران ادامه داد: در صورتی که مشاور تشخیص دهد که آنها همسر مناسبی برای یکدیگر هستند، جلسات پایانی مشاوره را به سمت مهارت‌آموزی که شامل نحوه گفت‌وگو، حل مسئله، مدیریت خشم و … سوق می‌دهد تا زوجین در زندگی مشترک خود بتوانند مشکلات خود را به حداقل ممکن کاهش دهند.

رفیعی‌پور در ادامه درباره ارائه خدمات این مراکز در زمینه زوج درمانی نیز اعلام نمود: زوج درمانگرها نیز به صورت تخصصی در این مراکز مشاوره‌های زوج درمانی ارائه می‌دهند.

مشاور رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ایران در پاسخ به این سوال که مراکز مشاوره ازدواج تا چه میزان در کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج موثرند؟ اظهار کرد: طبیعی است اگر زوجین پیش از ازدواج با دید بازتر و منطقی‌تری درباره تاهل خود تصمیم‌گیری کنند قطعاً احتمال ماندگاری ازدواج آنها افزایش می‌یابد. با توجه به اینکه در زمینه ازدواج و طلاق فاکتورهای متعددی چون مسائل مالی، اقتصادی، فرهنگی و… دخیل هستند در این مشاوره‌ها به افراد مهارت‌ها آموزش داده می‌شود و این باعث می‌شود که آنها در زندگی باهر مسئله کوچکی دچار مشکل نشوند، به همین دلیل می‌توان گفت این مراکز با توجه به تخصصی بودن می‌توانند تاثیر بالایی در کاهش آمار طلاق داشته باشند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید