امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 43710 |
تاریخ انتشار : 10 دی 1394 - 18:06 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری – ایسنا نوشت: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اشاره به اینکه آلودگی محور هراز نباید ادامه پیدا کند، گفت: آیین‌نامه راهنمایان گردشگری پس از 40 سال تغییر کرده است. مرتضی رحمانی موحد در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران برای نوروز 95 در فرمانداری آمل با اشاره […]

جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری – ایسنا نوشت: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اشاره به اینکه آلودگی محور هراز نباید ادامه پیدا کند، گفت: آیین‌نامه راهنمایان گردشگری پس از 40 سال تغییر کرده است.

مرتضی رحمانی موحد در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران برای نوروز 95 در فرمانداری آمل با اشاره به اینکه جاذبه گردشگری قله دماند افتخارات میراثی و گردشگری کشور است که به عنوان جاذبه طبیعی در آستانه رقابت برای ثبت جهانی است، عنوان کرد: نمی‌توانیم از محور هراز صحبت کنیم، اما خاک و معادن اطراف آن را نادیده بگیریم، خاک‌آلود بودن محور هراز زیبنده نیست.

وی با بیان اینکه در نگاه‌های ملی توسعه‌ای و سیاست‌های کلان کشور این توسعه آسیب‌پذیر است و نگاه‌های منفعت‌طلبانه و زودگذر را نمی‌پذیرد، عنوان کرد: آنچه برای دولت تدبیر و امید مهم است، این است که آنچه به عنوان دارایی و سرمایه در حوزه گردشگری مطرح است را حفظ کنیم.

رحمانی‌موحد با تاکید بر اینکه حتی در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب نیز پنج برابر شدن ایرانگردان خارجی از سیاست‌های گردشگری کشور تعیین شده افزود: از طریق همین سرمایه‌ها و دارایی‌ها است که می‌توان به افزایش جذب گردشگر کمک کرد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های گردشگری، آب درمانی و طبیعت‌گردی قله دماوند نباید از دست برود، گفت: اگر آلودگی فعلی در محور هراز ادامه پیدا کند، این محور دچار آسیب شده و تمام جاذبه‌های آن فراموش خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به اینکه قله دماوند توانایی اجرای طرح‌های طبیعت‌گردی را دارد، عنوان کرد: با کمک فدراسیون‌ها و تشکل‌های کارگری، استانداری گردشگری ماجراجویانه در سازمان استاندارد به تصویب رسیده و اجرایی شده است و از این رو از طریق همین جاذبه‌ها است که می‌توان این طرح‌ها را اجرایی کرد.

به گزارش ایسنا، رحمانی موحد با اعلام اینکه از سال 54 قوانین مربوط به راهنمایان گردشگری تغییر نکرده بود، افزود: این قانون هیچ بازبینی نشده بود، اما پس از یک بررسی طولانی و همه جانبه، آیین‌نامه راهنمایان گردشگری، تاریخی و میراثی در هیات وزیران تصویب و ابلاغ شد و در حقیقت این قانون پس از 40 تغییر کرد.

وی ادامه داد: براساس این قانون، راهنمایان گردشگری به سه حوزه تخصصی تقسیم می‌شوند و تورهای گردشگری از این پس براساس این دسته‌بندی از راهنمایان استفاده خواهند کرد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه مشکل ماهواره در هتل‌ها رفع شده است، اظهار کرد: درخواست هتل‌داران به میراث فرهنگی ارائه شده و سپس ما به وزارت ارشاد ارسال می‌کنیم و پس از ارائه، مجوز میزان دسترسی از سوی وزارت ارشاد برای مجموعه تعیین می‌شود.

۴۷۴۷

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!