امروز: شنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 9 ذو الحجة 1445 | 2024-06-15
کد خبر: 84613 |
تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1395 - 15:45 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – همشهری آنلاین:دبیر شورای عالی هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: آیورا شرایطی را فراهم می‌کند که کشورهای عضو می‌توانند از آن به منظور ایجاد تجارت بین‌المللی ترویج سرمایه‌گذاری و رسیدن به رشد اقتصادی پایدار و بازار محور بهره‌مند شوند. اکبر ترکان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در منطقه سیستان و […]

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – همشهری آنلاین:
دبیر شورای عالی هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: آیورا شرایطی را فراهم می‌کند که کشورهای عضو می‌توانند از آن به منظور ایجاد تجارت بین‌المللی ترویج سرمایه‌گذاری و رسیدن به رشد اقتصادی پایدار و بازار محور بهره‌مند شوند.

اکبر ترکان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در منطقه سیستان و بلوچستان افزود: عبور یک سوم کشتی‌های تجاری و دو سوم کشتی‌های نفتی جهان از اقیانوس هند فرصت مناسبی برای توسعه بندر چابهار و همچنین توسعه تجارت کشور فراهم می‌کند.

وی ضمن تأکید بر اینکه زمینه‌های لازم برای فعالیت سرمایه‌گذاران در کمترین زمان ممکن فراهم شده است، گفت: تسهیل در سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه بخش خصوصی در چابهار یک ضرورت است.

وی با اشاره با اینکه در حوزه اقیانوس هند، فعالیتهای مختلف در حوزه تجارت، ماهیگیری، حمل و نقل دریایی و علم و فناوری در حال توسعه است، اجلاس آیورا در ایران را برای تحقق اهداف مربوط به این حوزه دانست و تصریح کرد: با وجود این که حوزه آتلانتیک یا حوزه اقیانوس اطلس قطب صنعتی جهان بوده و هست، به تدریج در حال وزن کم کردن است.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد: حوزه هایی مانند اقیانوس آرام با نقش جدید چین، توسعه کره، ژاپن و استرالیا رشد کرده اند و در اقیانوس هند نیز با 26 کشور که ایران، هندوستان، اندونزی، بنگلادش و آفریقای جنوبی با دو میلیارد نفر جمعیت عمده ترین کشورهای منطقه هستند، نقش اساسی در اقتصاد جهان ایفا می‌کنند.

ترکان گفت: 7 منطقه آزاد کشور با توجه به موقعیت جغرافیایی شان و واقع شدن در مرز کشورهای مختلف ماموریت های جداگانه ای برای آنان تعریف شده است.

وی ماموریت منطقه آزاد چابهار با توجه به قرار گرفتن آن در دهانه ی اقیانوس هند و همجواری با بیشترین میزان دربرگیری جمعیتی به خصوص جمعیت مسلمانان در این حوزه را صادرات مجدد عنوان کرد و افزود: صنایع مرتبط با صادرات مجدد در این منطقه شکل گرفته و زمینه صادرات به کشورهای مختلف دنیا فراهم گردیده است.

ترکان خاطرنشان کرد: چابهار در حوزه اقیانوسی برای کشورهایی مانند افغانستان و آسیای میانه به جهت کوتاهی مسیر نعمت بزرگی است تا کشورهای یاد شده کالاهای مورد نیاز خود را از بندر چابهار ترانزیت کنند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید