امروز: چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 12 جماد أول 1446 | 2024-11-13
کد خبر: 283522 |
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1398 - 19:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر قابلی‌پلو؛ این پلوی افغانی خوش‌طعم! وب‌سایت سوران – مهسا احمدی: کابلی پلو یا قابُلی پَلَو یکی از انواع معروف پلو در افغانستان است. این پلو در کشور‌های همسایه مانند ایران و ازبکستان هم درست می‌شود. در تهیه این غذا که پرطرفدارترین خوراک در شهر مزارشریف است از برنج باریک، […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

قابلی‌پلو؛ این پلوی افغانی خوش‌طعم!

وب‌سایت سوران – مهسا احمدی: کابلی پلو یا قابُلی پَلَو یکی از انواع معروف پلو در افغانستان است. این پلو در کشور‌های همسایه مانند ایران و ازبکستان هم درست می‌شود. در تهیه این غذا که پرطرفدارترین خوراک در شهر مزارشریف است از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود. اصالت این غذای بسیار خوش رنگ و بو به شمال کشور افعانستان برمی‌گردد و اگر به غذا‌های شیرین علاقه داشته باشید حتما از خوردن آن لذت می‌برید. با طرز تهیه قابلی پلوی محبوب آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

  • برنج خیس‌کرده: ۲ پیمانه
  • سینه مرغ: ۴ تیکه
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حیه
  • هویج: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم
  • کشمش پلویی: به میزان لازم

طرز تهیه قابلی پلو؛ این پلوی افغانی خوش طعم!

طرز تهیه:

۱. اول از همه مرغ‌های تیکه‌تیکه را با کره سرخ میکنیم.

۲. دو عدد پیاز را رنده کرده جدا با روغن سرخ طلایی میکنیم و شعله پیاز خاموش میکنیم. ادویه (شامل زردچوبه و فلفل دارچین پودر هل) و سیر ریز شده و زعفران را اضافه میکینم بعد مواد را به مرغ‌های سرخ شده اضافه کرده با ۳ پیمانه آب اجازه می‌دهیم تا بپزد.

۳. بعد از یک ساعت پخت، حدود یک پیمانه از خورشت مرغ خشک میشه، یک پیمانه از آب مرغ را با برنج خیس شده بدون نمک (بدون آب) میزاریم بپزه و دم بکشه. (نمک برنج را موقع جوش باید چک کنین که اگه لازم بود نمک اضافه کنین)

۴. هویج را جدا با روغن یکم طلایی میکنیم ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و بعد از اینکه یکم طلایی شده کشمش اضافه و یک دقیقه با هوبج و روغن تفت میدیم.

۵. وقتی برنج پخته شد هویج و کشمش را اضافه میکنیم.

۶. از خلال پسته و بادام هم میتونین برای تزیین استفاده کنین (درصورت دلخواه با هویج آن‌ها را تفت بدید.)

نکته:

  • میتونید تیکه‌های خورشت مرغ را جدا کنار ظرف برنج بزارین یا اینکه متونیند زیر برنج بزارین و آب خورشت را در یک پیاله بیارین.
  • بجای مرغ از گوشت گوساله یا گوسفندی هم میشه استفاده کرد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید