امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 397029 |
تاریخ انتشار : 10 آبان 1399 - 3:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر خرما از جمله مواد غذایی مغذی است که منبع خوبی از مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم و روی به حساب می آید. به گزارش صلح خبر، مواد مغذی موجود در این ماده خوراکی، خرما را در گروه مواد غذایی مناسب برای کودکان و بزرگسالان قرار داده […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

خرما از جمله مواد غذایی مغذی است که منبع خوبی از مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم و روی به حساب می آید.

به گزارش صلح خبر، مواد مغذی موجود در این ماده خوراکی، خرما را در گروه مواد غذایی مناسب برای کودکان و بزرگسالان قرار داده است.

همچنین خرما حاوی ویتامین هایی است که ویتامین B۱، B۲، نیاسین، ویتامین A، B۶ و ویتامین K از جمله آن هاست. خرما منبع خوبی از قند و فیبر خوراکی است. خرما حاوی فروکتوز و دکستروز است که انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. تمامی این مواد مغذی برای کودک در حال رشد لازم است.

نوزادان از شش ماهگی می توانند این ماده خوراکی را مصرف کنند. در شروع می توان خرما را به صورت پوره در رژیم غذایی نوزاد گنجاند. هرچند لازم است پس از اولین تغذیه نوزاد با هر ماده غذایی جدید سه روز منتظر ماند و در صورت عدم بروز حساسیت مجدد مصرف آن ماده غذایی را ادامه داد.

از آنجایی که خرما سرشار از مواد مغذی است مصرف آن به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک می کند.

سایت pledgetimes به برخی از فواید این ماده خوراکی برای سلامت کودک اشاره کرده است:

رشد مغز: پتاسیم برای رشد مغز بسیار مفید است و در خرما به وفور یافت می شود بنابراین برای رشد شناختی کودک می توان خرما را در رژیم غذایی او گنجاند.

پیشگیری از سوءهاضمه: خرما سوءهاضمه را درمان و باکتری ها یا مشکلات مرتبط با آن در روده را اصلاح می کند. مشکل سوءهاضمه در بسیاری از کودکان مشاهده می شود و به همین دلیل کودکان با مشکلات جسمی زیادی روبرو می شوند بنابراین به کمک خرما می توان کودک را در برابر سوءهاضمه حفظ کرد.

حفظ سلامت کبد: نوزادان بسیار حساس هستند بنابراین بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس و باکتری قرار دارند که می تواند اثر منفی بر کبد داشته باشد. اختلالات کبدی می تواند منجر به ابتلا به بیماری های جدی همچون یرقان، حصبه و هپاتیت شود.

درمان زخم معده: اگر کودکی به زخم معده دچار باشد خواص موجود در خرما به کاهش این عارضه کمک می کند.

استحکام دندان ها: مصرف خرما برای رشد دندان خوب است همچنین به تقویت لثه ها و دندانها کمک می کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید