محسن رشیدی در جلسهای که امروز ۱۹ آبانماه با حضور جمعی از مربیان آموزش نظامی پیشکسوت دوران دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید سلیمانی در استان لرستان، اظهار کرد: تشکیل این قرارگاه فرصت مناسبی است که مربیان آموزشی پیشکسوت دوران دفاع مقدس بار دیگر گرد هم جمع شوند.
وی تصریح کرد: تاکنون ۱۹۵ کتاب مرتبط با دفاع مقدس لرستان، در این ادارهکل جمعآوری شده است که نسبت به تعداد رزمندگان و نقش این استان در دوران دفاع مقدس، بسیار اندک است.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان بررسی و نگارش نقش مربیان آموزشی در دفاع مقدس را لازم و ضروری دانست و اضافه کرد: آیندگان در مورد ما قضاوت خواهند کرد و برایشان سوال پیش میآید که در جنگ هشت ساله کسانی بودهاند که وظیفه آموزشهای نظامی را برعهده داشتهاند، این افراد خودشان چگونه آموزش دیدهاند و تجربیات خود را چگونه به دیگران منتقل کردهاند و هزاران سوال دیگر که در مورد دفاع مقدس مطرح است.
رشیدی دانشنامه دفاع مقدس را یکی از منابع پاسخگویی به سوالات مرتبط با دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: در تاریخ دو آسیب تحریف و فراموشی وجود دارد و اگر امروز ما خاطرات دفاع مقدس را ننویسیم، به فراموشی سپرده میشوند و اشخاصی در مورد دفاع مقدس خواهند نوشت که آن دوران را درک نکردهاند و این مسئله یکی از عوامل تحریف واقعیات آن دوران هشت ساله است.
وی نوشتن نقش مربیان نظامی در دوران دفاع مقدس را کاری وسیع و گسترده دانست که نیازمند تشکیل کارگروهها و تیمهایی است و اعلام نمود: ۳۲۰ مربی آموزشی لرستانی دوران دفاع مقدس دارای کارت مربیگری بودهاند و مشخصات آنها ثبت شده است و ممکن است تعداد این مربیان بیشتر از این آمار باشد ولی مشخصات آنها در جایی ثبت نشده است و یا کارت مربیگری نداشتهاند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان افزود: این اداره کل برای مراحل نگارش کتابهای خاطرات مربیان آموزشی دوران دفاع مقدس، اعم از مصاحبه، پیادهسازی، تایپ، ویراستاری و …، همکاری لازم را با صاحبان خاطرات و نویسندگان خواهد داشت.
انتهای پیام