امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 96496 |
تاریخ انتشار : 11 مرداد 1395 - 11:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:محققان دانشگاه استنفورد می‌گویند عینگ گوگل درکنار یک نرم‌افزاز تشخیص احساسات چهره می‌تواند به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک کند تا رفتارهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند. براساس گزارش يورونيوز، دانشمندان دانشگاه استنفورد آمريكا مي‌گويند این تکنیک جديد به کودکان مبتلا به اوتیسم اجازه می‌دهد که احساسات مختلف را تشخیص و دسته‌بندي […]

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
محققان دانشگاه استنفورد می‌گویند عینگ گوگل درکنار یک نرم‌افزاز تشخیص احساسات چهره می‌تواند به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک کند تا رفتارهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.

براساس گزارش يورونيوز، دانشمندان دانشگاه استنفورد آمريكا مي‌گويند این تکنیک جديد به کودکان مبتلا به اوتیسم اجازه می‌دهد که احساسات مختلف را تشخیص و دسته‌بندي کنند تا به اين شيوه احساسات افرادی که با آنها در ارتباطند را سريعتر تشخيص داده و با آنها وارد ارتباط شوند.

به گفته دنیس وال، مدیر آزمایشگاه دانشکده پزشکی استنفورد برنامه عینک اوتیسم به‌منظور آموزش کودکان مبتلا به اوتیسم است تا بتوانند مفاهيم احساسات چهره افراد را درك كنند. در اين صورت کودکان می‌توانند زندگي اجتماعي فعال‌تري داشته‌باشند و اعتماد به نفس آنها افزايش پيدا مي‌كند. 

جولیان براون 10 ساله يكي از كودكان مبتلايان به اوتيسم است كه در اين درمان آزمايشي شركت كرده‌‌است و می گوید: این وسیله به شما کمک می‌کند که احساسات را به راحتي تشخیص دهید.

نرم‌افزار مورد استفاده در اين طرح از قابليت تحليل چهره و تشخيص عواطفي مانند شادي، خشم، اندوه و تعجب برخوردار است. به گفته کاتالین ووس مبتکر پروژه عینک اوتیسم ایده اصلي ساخت یک دستیار رفتاری است که بتواند احساسات و حالات چهره را تشخیص داده و برای فرد اوتيسمي نشانه‌های اجتماعی مرتبط با آن احساسات را ارسال كند. در اين پروژه آزمايشي 100 كودك مبتلا به اوتيسم حضور دارند.

درصورتي كه نتايج اين آزمايش‌ها مثبت باشد، اين محصول مي‌تواند تا چند سال آينده به صورت تجاري در دسترس همگان قرار گيرد، فناوري پيشرفته‌اي كه مي‌تواند زندگي جوليان و ديگر كودكان مبتلا به اوتيسم را متحول سازد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید