امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 299393 |
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1398 - 21:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر نخست‌وزیر پاکستان در واکنش به تصمیم دولت هند در لغو موقعیت ویژه منطقه کشمیر، اعلام کرد که جنگ میان این دو کشور، همه دنیا را تحت تاثیر قرار خواهد داد. به گزارش صلح خبر، عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به تصمیم دهلی‌نو در ابطال وضعیت ویژه منطقه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

نخست‌وزیر پاکستان در واکنش به تصمیم دولت هند در لغو موقعیت ویژه منطقه کشمیر، اعلام کرد که جنگ میان این دو کشور، همه دنیا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

به گزارش صلح خبر، عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به تصمیم دهلی‌نو در ابطال وضعیت ویژه منطقه کشمیر، اظهار کرد: هیچ طرفی در جنگ میان پاکستان و هند برنده نخواهد بود اما این جنگ همه دنیا را تحت تأثیر قرار خواهد داد. اگر دنیا در کشوری که نه حقوق داخلی خود و نه قوانین بین‌المللی را رعایت می کند، مداخله نکند، نتایج بدی به همراه خواهد داشت.

عمران خان که در مجلس پاکستان صحبت می‌کرد، با اشاره به این که پس از رسیدن به قدرت درصدد توسعه روابط و رفتار توأم با حسن نیت با همسایگان از جمله هند بوده است، تصریح کرد: اولین واکنش دهلی‌نو به حسن نیت ما شکایت از سازمان‌های تروریستی در پاکستان بود. به آنها گفتیم که دیگر هیچ سازمان تروریستی در کشور ما وجود ندارد و کشور نیز با مشارکت همه احزاب فعالیت می‌کند اما من احساس کردم که دهلی‌تمایلی به ایجاد دیالوگ دوجانبه ندارد. بعدتر در نشست همکاری شانگهای و دیروز نیز در تصمیم مرتبط با کشمیر این موضوع را مجددا مشاهده کردیم.

نخست‌وزیر پاکستان با تاکید بر لزوم گفت‌وگو و مذاکرات در حل مسائل دو کشور و پرهیز از جنگ، افزود: در مورد احتمال جنگ درصورت تکرار چنین وضعیتی هشدار می‌دهم. این جنگ برنده نخواهد داشت اما تاثیرات آن جهانی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، عمران خان اظهار کرد: لغو وضعیت ویژه منطقه جامو و کشمیر نیز نتیجه ایدئولوژی است. از این به بعد مردم کشمیر تحت فشار بیشتری قرار خواهند گرفت و مقاومت آنان بیش از پیش سرکوب خواهد شد. از پاکسازی قومی در کشمیر که همه بومیان را از بین ببرد، هراسان هستیم.

هند به تازگی با لغو قانون ۳۷۰ قانون اساسی در مورد «وضعیت ویژه» کشمیر، به این وضعیت خاتمه داد. به موجب این قانون که از استقلال کشور هند از انگلستان در سال ۱۹۴۷ همچنان در قانون اساسی این کشور وجود داشت، جامو کشمیر به عنوان یکی از ایالت‌های هند قادر به تصویب قانون‌های مجزا به شکل خودمختار بود. یکی از ویژگی های این وضعیت، عدم صدور مجوز اقامت و خرید ملک برای اتباع خارجه بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید