پارسی وی : عسل از جمله ارزشمندترین مواد غذایی و سرشار از سودمندترین مواد حیاتی است که برای تولید آن، زنبورعسل شهد بهترین گلها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیمها و انجام چند کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، نشاط آور، نیروزا و شفابخش بهنام عسل میکند. به گزارش پارسی وی از […]
پارسی وی : عسل از جمله ارزشمندترین مواد غذایی و سرشار از سودمندترین مواد حیاتی است که برای تولید آن، زنبورعسل شهد بهترین گلها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیمها و انجام چند کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، نشاط آور، نیروزا و شفابخش بهنام عسل میکند.
به گزارش پارسی وی از ایسنا، برای تهیه و فرآوری هر کیلوگرم عسل طبیعی، زنبورعسل باید 120 تا 150 هزار بار شهد جابهجا کند و از 10 میلیون گل، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت مرتبه چرخش به دور کره زمین بپیماید.
عمر یک زنبورعسل کارگر حدود 45 روز است که طی آن هیچگاه نمیخوابد!
عسل طبیعی تنها مادهای غذایی است که هرگز فاسد نمیشود و نیرومندترین و خطرناکترین میکروبها را در کمتر از 48 ساعت نابود میکند به همین دلیل بهترین آنتیبیوتیک خوراکی طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمیرساند.
عسل، بهترین مکمل غذایی و آنتیبیوتیکی برای بدن
هر زنبور عسل در طول زندگی خود در صورتی که شرایط مساعد باشد و از هر بلای طبیعی و غیرطبیعی جان سالم بدر برد تنها میتواند یک قاشق مرباخوری عسل فراهم کند.
زنبورعسل با تمام کوچکی پیکرش دارای دو معده است؛ معدهی اول کیسه عسلی نام دارد و شهد گلها به آنجا وارد شده و با عملیاتی آن را به عسل تبدیل کرده سپس با خرطوم خویش آن را به سلولهای مومی شکل که از پیش فراهم شده میریزد و در آن را با مومهای ویژه پلمپ میکند. در معدهی دوم زنبور، فرآیند گوارش انجام میشود.
نظرات و تجربیات شما
-
مشت می کوبم بر در پنجه می سایم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان درها را باز کنید
-
زیبا بود.
موفق و پیروز باشید 🙂