امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 71570 |
تاریخ انتشار : 17 مرداد 1394 - 13:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

طرز پخت چیکن کورما چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید مواد لازم برای چیکن کورما :  فیله مرغ بدون پوست ۴ عدد  پنیر خامه ای پرچرب  ۱۸۰ گرم رب کورما  ۲ قاشق غذاخوری  گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری […]

طرز پخت چیکن کورما

مواد لازم برای چیکن کورما, پخت چیکن کورما

چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید
مواد لازم برای چیکن کورما :

 فیله مرغ بدون پوست ۴ عدد
 پنیر خامه ای پرچرب  ۱۸۰ گرم
رب کورما  ۲ قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات برای سرو

طرز تهیه چیکن کورما :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید