امروز: یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 12 ذو القعدة 1445 | 2024-05-19
کد خبر: 205859 |
تاریخ انتشار : 22 آبان 1396 - 12:23 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه کبسه مرغ لبنان غذاهای مدیترانه ای که یک شاخه بسیار متنوع از غذایی عربی هستند را خیلی هایمان تجربه کردیم. به نظر من مهمترین ویژگی غذاهای عربی استفاده از ادویه های خیلی زیاد و متنوعی هست که معمولاً غذا یا خوراک را به سمت رنگ های گرم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه کبسه مرغ لبنان

غذاهای مدیترانه ای که یک شاخه بسیار متنوع از غذایی عربی هستند را خیلی هایمان تجربه کردیم. به نظر من مهمترین ویژگی غذاهای عربی استفاده از ادویه های خیلی زیاد و متنوعی هست که معمولاً غذا یا خوراک را به سمت رنگ های گرم با مزه تند و تیز هدایت می کنند که خب همین ویژگی می تواند برای کسانی که طعم های تند و تیز را می پسندند، خیلی مطلوب و وسوسه انگیز باشد. یکی از همین غذاهی خوشمزه که به ذائقه ما هم خیلی نزدیک هست کبسه لبنانی هست. غذایی خوش رنگ و خوش عطر که ورژن هایی مختلفی از آن تهیه می شود و می تواند با گوشت گوسفند یا با مرغ تهیه شود. اگر علاقه مند شدید تا با طرز تهیه این سوغات مدیترانه ای بیشتر آشنا شوند در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کبسه مرغ :

 پیاز نگینی شده  1 عدد بزرگ
 سیر  4 حبه
 برنج باسماتی (هندی) 3 پیمانه 
 مرغ تکه شده 1 کیلو گرم 
تره فرنگی نگینی خرد شده 30 گرم
هل سبز 6 هدد
چوب دارچین 1 تکه
آب پرتقال 1 و نیم پیمانه
زعفران 1/4 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
استاک مرغ 3 پیمانه
کره 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
مغز بادام تست شده 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه کبسه مرغ لبنانی :

برای شروع پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل ماهیتابه همراه با کره و مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و بعد سیر را که ساطوری کردیم را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ عوض کند و عطر سیر بلند شود. حالا تکه های مرغ را اضافه می کنیم و همراه با پیاز و سیر تفت می دهیم.

وقتی رنگ مرغ ها طلایی شد، تره فرنگی را اضافه می کنیم و همراه با هم تفتشان می دهیم.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها می رسد. فلفل قرمز را همراه با هل، چوب دارچین، زردچوبه، کمی نمک و پودر فلفل سیاه و برگ بو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

و بعد استاک مرغ را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا مرغ بپزد. اگر استاک مرغ آماده نداشتید می توانید به جای آن از یک عدد عصاره مرغ آماده که در همین مقدار آب جوش آن را حل کردید استفاده کنید.

بعد از پخت مرغ، هل ها و چوب دارچین و برگ بو را از قابلمه خارج می کنیم. مرغ را فعلاً کنار می گذاریم و سراغ آماده کردن برنج می رویم. 3 و نیم پیمانه آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بعد آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم.

رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک همراه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ باز کند و خوش رنگ تر شود و بعد به آب پرتقال و آب اضافه می کنیم.

و بعد زعفران سائیده شده را اضافه می کنیم. می توانیم زعفران را همراه با دو قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط کنیم و بعد اضافه کنیم. مقدار نمک هم اضافه می کنیم.

وقتی رنگ زعفران باز شد نوبت اضافه کردن برنج می رسد. همانطور که در مواد اولیه ذکر شده ما در این دستور از برنج باسماتی باید استفاده کنیم که در واقع همان برنج های دانه بلند هندی هست آن هم به این دلیل است که این برنج ها نسبت به برنج های ایرانی مقاومت بیش تری در برابر حرارت دارند و شکل ظاهریشان را خیلی از دست نمی دهند! ولی استفاده از برنج های ایرانی هم منعی ندارد. پخت سریع تر برنج باعث می شود تا برنج ها در نهایت خیلی نرم نشود و فرم خودش را حفظ نکند برای همین مورد حرارت را خیلی بالا ببرید تا آب برنج خیلی سریع تر تبخیر شود.

اجازه می دهیم تا آب برنج کاملاً تبخیر شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا بخار برنج بلند شود و برنج دم بکشد. اگر برنج را چرب تر می پسندید می توانید مقداری کره یا روغن را داغ کنید و روی برنج بریزید.

اجازه می دهیم تا حدوداً 30 دقیقه برنج بپزد و بعد از زمان داده شده برنج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و تکه های مرغ را روی کبسه آماده شده می چینیم و با دانه های بادام تزئین و نهایتاً سرو می کنیم.

منبع: 2 نفره

منبع : asriran

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید