امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 58664 |
تاریخ انتشار : 12 آبان 1392 - 9:42 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

پارسی وی: طرز تهیه بادمجان با دانه انار از مجله پارسی وی: مواد لازم :  بادمجان  4 عدد متوسط  شکر  دو قاشق غذاخوری  انار ترش  یک پیمانه  پیاز متوسط  دو تا سه عدد  روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم آب 4/1 پیمانه گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : ابتدا بادمجان را […]

پارسی وی:

طرز تهیه بادمجان با دانه انار از مجله پارسی وی:

مواد لازم :

 بادمجان  4 عدد متوسط
 شکر  دو قاشق غذاخوری
 انار ترش  یک پیمانه
 پیاز متوسط  دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
آب 4/1 پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید