به گزارش صلح خبر، سید محسن دهنوی روز دوشنبه در هجدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترینهای پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه زیست بوم اقتصاد دانشبنیان کشور دوران تاسیس خود را گذارنده است، افزود: ما الان در مقطعی هستیم که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیش از ۵ هزار شرکت دانشبنیان فعال شدند و علاوه بر آنها شرکتهای زیادی داریم که در زیر مجموعه زیست بوم اقتصاد دانشبنیان از قبیل حوزه آیتی فعال هستند.
وی ادامه داد: بر این اساس زیست بوم اقتصاد دانشبنیان دوره تولد و تاسیس را گذرانده و الان آماده پذیرش نقشهای جدید است که این امر نیازمند زیرساختهای قانونی است که با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش هستیم تا این زیر ساختها را فراهم کنیم تا همه هنرپیشه ها این زیست بوم به میدان بیایند.
دهنوی با اشاره به اینکه در مجلس یازدهم، طرح جهش تولید مطرح شده است، افزود: روز گذشته کلیات آن در کمیسیون تخصصی مصوب شد و این طرح درحال نهایی شدن و آماده ارائه به صحن علنی مجلس است.
رییس فراکسیون اقتصاد دانشبنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح جهش تولید دانشبنیان در ۳۳ بند تدوین شده است، خاطر نشان کرد: احتمال دارد برخی از این بندها در هم ادغام شود و در این بندها موضوعاتی چون “بیمه”، “مالیات”، “تامین اجتماعی” و “حضور دانشبنیانها در مناقصات” دیده شده است.
دهنوی گفت: در این طرح ۱۰۵ مورد از مسایل و مشکلات دانشبنیان را شناسایی کردیم و موانعی که مانع جهش تولید میشد، شناسایی شده است و اگر این طرح در صحن علنی مجلس تایید و مصوب شود، زیرساخت مراحل قانونی زیست بوم اقتصاد دانشبنیان کشور فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پارک فناوری پردیس نماینده و پیشرونده سایر پارکهای فناوری کشور به شمار میرود، یادآور شد: ما توقع داریم این پارک، موانع قانونی و زیرساختها و پشتیبانی که پارکها به آنها نیاز دارند را پیگیری کند و ما نیز در مجلس آماده همکاری هستیم.
نماینده استان تهران در خصوص فعالیتهای شهرکهای صنعتی، خاطر نشان کرد: در بازدیدی که از شهرکهای صنعتی داشتم، مشاهده کردم که وضعیت شهرکهای صنعتی و صنعت کشور خوب نیست و متاسفانه در شهرکهای صنعتی استان تهران، ۴۵ هزار واحد تولیدی و صنعتی داریم که ۲۱ درصد آنها راکد هستند، ۲۵درصد آنها با ۵۰ درصد کار میکنند و ۳۰ درصد آنها نیز زیر ۵۰ درصد کار میکنند.
وی یادآور شد: باید راه حلی برای استفاده از ظرفیتهای تعطیل و استفاده مجدد از ظرفیتهای آنها و بهکارگیری از پتانسیل آنها ارائه شود، اگر کسی باشد که راه حلی ارائه دهد، همان جوانان زیستبوم دانشبنیان کشور هستند؛ این ها زیر ساخت نمیخواهند، بلکه نیاز به پلتفرم دارند.
وی افزود: این آمادگی در وزارت صنعت نیز وجود دارد که زیر ساخت شهرکهای صنعتی را در اختیار زیستبوم دانشبنیان قرار دهد.
انتهای پیام