امروز: شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 19 شوال 1445 | 2024-04-27
کد خبر: 207199 |
تاریخ انتشار : 30 آبان 1396 - 8:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله دکوراسیون صلح خبر صندلی لهستانی، تلفیقی از سبک مدرن و سنتی مجله منزل – فرشته امیرخانی: صندلی لهستانی گونه‌ای صندلی چوبی است که در اجزای آن چوب خم‌شده به‌کار رفته است. ساخت میز و صندلی به این روش را میشائل تونت در قرن نوزدهم ابداع کرد. چون نخستین بار یکی از مهاجران […]

به گزارش مجله دکوراسیون صلح خبر

صندلی لهستانی، تلفیقی از سبک مدرن و سنتی

مجله منزل – فرشته امیرخانی: صندلی لهستانی گونه‌ای صندلی چوبی است که در اجزای آن چوب خم‌شده به‌کار رفته است. ساخت میز و صندلی به این روش را میشائل تونت در قرن نوزدهم ابداع کرد. چون نخستین بار یکی از مهاجران لهستانی این روش را در ایران به‌کار گرفت این صندلی در ایران به صندلی لهستانی معروف شد؛ درحالی‌که صندلی لهستانی به امضای تونت عمدتاً در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها در سراسر جهان مورداستفاده قرار می‌گیرد، به نظر می‌رسد حتی در چیدمان منزل هم می‌تواند ایجاد سبک کرده و جزء عواملی باشد که سبک مدرن را در کنار چیدمان‌های سنتی به‌تناسب می رساند. طراحی ساده‌ صندلی لهستانی باعث می‌شود که حس خوبی در چیدمان القا شود و برای معاشرت‌های دوستانه فضای گرمی را به وجود آورد. هم‌چنین به‌عنوان صندلی‌های میز غذاخوری و یا حتی در دفتر کارخانگی و سالن‌های نشیمن نیز می‌تواند بسیار مناسب باشد.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان

بیوگرافی طراح

او در کودکی شاگرد یک درودگر شد. نخستین ابداع او در ساخت وسایل خانه، صندلی بوپارت بود که در ۱۸۳۶ صورت گرفت. در ۱۸۴۱ شاهزاده‌ای آلمانی تونت را به دربار وین دعوت کرد. یک سال پس‌ازآن، تونت صندلی‌ها و وسایل خانگی خود را به خاندان پادشاهی پیشکش نمود. از دیگر کارهای او دکوراسیون درونی دربار لیختن اشتاین به همراهی پسرانش بود.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
تولد یک روش
شیوه طراحی صندلی‌های لهستانی از توسعه مبلمانی که توسط کابینت سازی آلمانی اتریشی به نام تونت ساخته می‌شدند آغاز شد. پس از آزمایش‌های بسیار توسط این ستاره ماهر، شیوه کاملاً جدیدی برای تولید مبلمان چوبی که مبتنی بر خم شدن چوب توسط بخار آب بود، توسعه یافت. در این راستا صندلی‌هایی با طرح‌های ساده و دلپذیر به عرصه مبلمان وارد شد. اولین صندلی لهستانی موفق و محبوب به نام سازنده‌ آن تونت نام گرفت و خیلی زود نام آن بر زبان‌ها افتاد.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
 
این صندلی با لقب «صندلی صندلی ها» قدم در حیطه طراحی مدرن گذاشت و با ایجاد فرم جدیدی از ساخت صندلی، انقلابی در حوزه مربوط به خود در طراحی صنعتی ایجاد کرد. سبک منحصربه‌فرد، طراحی مینیمالیستی و مواد اولیه اقتصادی آن بدان معنا بود که می‌توان این صندلی‌ها را به تولید انبوه رساند و به سراسر جهان صادر کرد. پس‌ازآن اولین بار از صندلی‌های لهستانی در کافه‌های مد روز آن زمان در اروپا برای چیدمان داخلی استفاده شد.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
کارخانه تونت و پسران
استاد ستاره و پسرانش چندین کارخانه در سراسر اروپا باز کردند و شروع به تولید انواع سبک‌های مبلمان با استفاده از فرایندی که در ساخت صندلی‌های لهستانی بود، نمودند. شرکت آنها با نام تونت، پیشرفته‌تر شد و مدل‌های مختلفی از صندلی‌های لهستانی و محصولات دیگری مانند میز و آویز لباس طراحی و تولید شد، اما هم‌چنان اولین مدل تولیدشده به‌وسیله آنها طرفدارانش را حفظ کرده است و امروزه نیز تولید شده و به فروش می‌رسد.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
چوب خمیده
خم کردن چوب به روش علمی و نوین، روشی برای استفاده بهینه از چوب است. به عنوان یکی از مهم‌ترین مزیت‌های آن می‌توان به تبدیل چوب به اشکال هندسی مختلف بدون ایجاد ضایعات خاک‌اره حاصل از برش چوب اشاره کرد. در روش معمولی برای اینکه چوب مثلاً به شکل دایره باشد باید آن را به شکل دایره برش داد یا اینکه دو نیم‌دایره را به هم متصل نمود که در این روش، ضایعات حاصل از برش زیاد است، ولی با تکنیک خم کردن چوب، دیگر هیچ‌گونه ضایعاتی وجود نخواهد داشت.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
 
خشک بودن چوب به علت وجود ماده‌ای به نام لیگنین یا سیمان چوب است. اگر چوب به مدت طولانی در آب غوطه‌ور باشد و از آن بهتر، اگر چوب را بجوشانیم ماده خشک لیگنین ژله‌ای، نرم و قابل‌انعطاف می‌گردد و بنابراین در این حالت می‌توان به میزان مشخصی چوب را انحنا بخشید، البته اگر قطعه چوب کوچکی باشد با غوطه‌ور بودن در آمونیاک هم می‌توان به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای حالت انعطاف‌پذیری بیشتری در آن به وجود آورد.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
سبک سنتی چیدمان
محدوده‌ صندلی‌های لهستانی از طرح‌های بسیار ساده و مینیمال تا مدل‌های بسیار خلاق و پیچیده گسترده است. به‌طورکلی، هر چه منحنی‌های چوب بیشتر باشد و برش‌های چوب تاب بیشتری خورده باشند، ارزش آن بیشتر می‌شود. مدل سنتی صندلی‌های لهستانی به رنگ چوب طبیعی بوده است، اما امروزه شما می‌توانید بسیاری از آنها را به رنگ‌های مختلف و نقاشی شده بیابید. با تنوع در خطوط هندسی و قوس‌های دلپذیر، یک صندلی لهستانی، عنصری زیبا و شکیل برای هر نوع چیدمانی خواهد بود.
 
 صندلی شماره 14آثار ناشناخته طراحان معروف جهان
از کارگاه نجاری تا موزه ویترا
موزه ویترا که یک مؤسسه خصوصی است که در سال 1989 توسط سی. ای. اُ رالف فلهبام تأسیس شد. موزه بر مبلمان و طراحی داخلی متمرکز است و در آن، مجموعه آثاری از هنروران معاصر به نمایش گذاشته شده است. در موزه‌ دوطبقه ویترا که 8000 فوت مربع مساحت دارد یکی از بزرگ‌ترین کلکسیون‌های مبلمان دنیا که شامل آثاری از سبک‌های رایج در قرن نوزدهم تا دوره مدرن می‌شود به نمایش گذاشته شده است. یکی از بخش‌های مهم این موزه نمایش 100 شاهکار طراحی در تاریخ طراحی صندلی است که صندلی شماره 14 ازجمله اولین صندلی‌هایی است که در این موزه جای گرفته است.

 
برای تهیه مجله منزل می توانید به صورت حضوری از کیوسک های روزنامه فروشی سراسر کشور و برای خرید نسخه الکترونیک از سایت  taaghche.ir اقدام نمائید.

ضمنا برای اشتراک نسخه چاپی مجله منزل روی تصویر زیر کلیک کنید:

معجزه رنگ در خانه های ایرانی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید