امروز: شنبه, ۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 25 ربيع أول 1446 | 2024-09-28
کد خبر: 232130 |
تاریخ انتشار : 08 خرداد 1397 - 22:39 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر صدراعظم آلمان در بیست‌وپنجمین سالروز آتش‌سوزی زولینگن با وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و «اقدام ضدانسانی» افراط‌گرایان نئونازی را که منجر به مرگ پنج شهروند ترک‌تبار ساکن آلمان شد، محکوم کرد. به گزارش صلح خبر، دویچه وله گزارش داد، ۲۵ سال از آتش‌سوزی خانه‌ای در زولینگن می‌گذرد. پنج […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

صدراعظم آلمان در بیست‌وپنجمین سالروز آتش‌سوزی زولینگن با وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و «اقدام ضدانسانی» افراط‌گرایان نئونازی را که منجر به مرگ پنج شهروند ترک‌تبار ساکن آلمان شد، محکوم کرد.

به گزارش صلح خبر، دویچه وله گزارش داد، ۲۵ سال از آتش‌سوزی خانه‌ای در زولینگن می‌گذرد. پنج شهروند ترک‌تبار در اثر آتشی که افراط‌گرایان راستگرا برافروخته بودند، جان خود را از دست دادند. در سالروز  این واقعه، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و شماری از سیاستمداران این کشور هرگونه بیگانه‌ستیزی را محکوم کردند.

صدراعظم آلمان در دیدار خود با مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه گفت: این گونه نیست که راست‌گرایی افراطی به گذشته تعلق داشته باشد. مرکل به جلوه‌های کنونی افراط‌گرایی در آلمان اشاره و آن را محکوم کرد.

شامگاه ۲۹ ماه مه ۱۹۹۳ چند جوان راست‌گرای آلمانی با انگیزه‌ی بیگانه‌ستیزی، خانه‌ای را در شهر زولینگن به آتش کشیدند. پنج شهروند ترک‌تبار ساکن خانه در شعله‌های آتش سوختند و جان باختند.

بسیاری از سیاستمداران آلمان در سالروز واقعه زولینگن هر نوع جلوه‌ای از بیگانه‌ستیزی را محکوم کرده‌اند. سازمان‌ها و انجمن‌های ترک‌های ساکن آلمان نیز خواستار مقابله با مظاهر بیگانه‌ستیزی در این کشور شده‌اند.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان از تدوام خصومت علیه ترک‌های ساکن آلمان ابراز نگرانی کرده و گفته است: شرم‌آور است که هنوز بسیاری از ترک‌تباران یا والدین ‌آن‌ها یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایشان در آلمان از تبعیض در  این کشور رنج می‌برند.

وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرده که مهاجران ترک بخشی از جامعه آلمان را تشکیل می‌دهند و به جامعه آلمان تعلق دارند.

هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان که وابسته به حزب سوسیال مسیحی این کشور است، واقعه زولینگن را هشداری به مقامات آلمان دانسته و از همه‌ی جناح‌ها خواسته است به‌گونه‌ای متحد علیه همه مظاهر افراط‌گرایی، نفرت‌پراکنی، تعصب اقدام کنند و همه تلاش خود را برای برقراری شرایط همزیستی مسالمت‌آمیز همه شهروندان به کار گیرند.

آرمین لاشت، رئیس دولت ایالتی نوردراین وستفالن آلمان نیز در گفت‌وگویی با شبکه دو بایرن، “رادیوولت” گفته است: باید مراقب کلمات و واژه‌ها باشیم. واژه‌ها می‌توانند ادامه همان اقداماتی باشند که از سوی چنین افرادی (راستگرایان مسبب واقعه زولینگن) صورت گرفته‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید