امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 77407 |
تاریخ انتشار : 22 فروردین 1395 - 10:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > سلامت – تسنیم نوشت: رئیس مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه دو درصد ایرانیان به بیماری “پسوریازیس” مبتلا هستند که درمان ندارد، به تشریح بیماری «سالک»؛بیماری که از پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و در ۶ استان در حال گسترش است پرداخت. علیرضا فیروز در […]

جامعه > سلامت – تسنیم نوشت: رئیس مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه دو درصد ایرانیان به بیماری “پسوریازیس” مبتلا هستند که درمان ندارد، به تشریح بیماری «سالک»؛بیماری که از پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و در ۶ استان در حال گسترش است پرداخت.

علیرضا فیروز در آستانه برگزاری کنگره بین المللی پوست، زیبایی و لیزر اظهار داشت: یکی از مهمترین بیماری‌های شایع پوستی در کشور ما بیماری سالک است و این بیماری است که عامل آن انگلی است که از طریق پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و در بسیاری از استان‌های کشور از جمله اصفهان، کرمان، یزد، خراسان ، خوزستان و فارس به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه در حال گسترش است.

دبیر علمی کنگره بین المللی پوست ، زیبایی و لیزر گفت: طبق آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سالانه 25 هزار نفر در کشور به بیماری سالک مبتلا می شوند.

وی با بیان اینکه این بیماری نه درمان قطعی و نه روشی برای پیشگیری دارد، گفت: یکی از مواردی که این مرکز طی چند سال اخیر تحقیقات خود را بر روی آن متمرکز کرده، در مورد تولید یک واکسن یا درمان موثر در مورد این بیماری بوده است.

دبیر علمی کنگره بین المللی پوست، زیبایی و لیزر عنوان کرد: این مرکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه یک داروی موضعی ساخته است که تاکنون فاز یک و دو مرحله تحقیقاتی را طی کرده و فاز سوم آن که شامل مطالعات بالینی است درحال حاضر در دست بررسی است.

رئیس مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در مورد بیماری پسوریازیس به عنوان یکی از محورهای مورد بحث این کنگره گفت: طبق آمارهای جهانی یک تا دو درصد جوامع دنیا به این بیماری مبتلا هستند بنابراین یک تا دو درصد جمعیت 80 میلیونی ایران نیز به این بیماری مبتلا هستند.

فیروز افزود: پسوریازیس یک بیماری ژنتیکی است که هنوز ژن عامل آن شناخته نشده است و راه پیشگیری و درمان قطعی برای آن وجود ندارد اما با تجویز داروهای موضعی، خوراکی یا داروهای بیولوژیک می‌توان برای کنترل این بیماری استفاده کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی پوست، زیبایی و لیزر در مورد برگزاری این کنگره گفت: مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران هر دو سال یکبار این کنگره را با هدف افزایش سطح دانش متخصصان پوست و ایجاد بستری برای تبادل تجربیات و ارائه تازه ترین دستاوردهای علمی به صورت بین المللی برگزار می‌کند.

فیروز اضافه کرد: در مورد بیماری‌های شایع پوستی مانند آکنه، پسوریازیس، سالک، اگزما و موارد مرتبط با زیبایی مانند تزریق فیلرها و بوتاکس و انواع لیزرها طی سه روز برگزاری کنگره بحث و تبادل نظر خواهد شد.

وی یادآور شد: کنگره بین المللی پوست، زیبایی و لیزر از 27 تا 29 فروردین ماه جاری با حضور متخصصان داخلی و 43 سخنران خارجی از 16 کشور دنیا از جمله ایتالیا، فرانسه، آمریکا، انگلیس، عراق، لبنان، آفریقای جنوبی، برزیل، سویس، و …… در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام، علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 88963804 -021 و یا به سایت http://crtsdl.tums.ac.ir مراجعه کنند.

47304

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید