امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 428084 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1400 - 7:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر یک فعال محیط زیست ضمن توصیه به گذراندن روز طبیعت در منزل، نسبت به خطرات جبران ناپذیر روشن کردن آتش در طبیعت تاکید کرد و گفت: روشن کردن آتش در طبیعت باید طبق اصول ایمنی انجام شود و افراد باید حتما پیش از ترک محل از خاموش شدن کامل […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

یک فعال محیط زیست ضمن توصیه به گذراندن روز طبیعت در منزل، نسبت به خطرات جبران ناپذیر روشن کردن آتش در طبیعت تاکید کرد و گفت: روشن کردن آتش در طبیعت باید طبق اصول ایمنی انجام شود و افراد باید حتما پیش از ترک محل از خاموش شدن کامل آتش اطمینان حاصل کنند.

خوشه عظیم‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به پیشرفت علم و وسایل ارتباط جمعی و تاثیر آن بر افزایش اطلاعات مردم، گفت: اکثر مردم نسبت به اقداماتی که به طبیعت آسیب وارد می‌کند آگاه هستند و می‌دانند که هر آنچه متعلق به محیطی طبیعی نباشد و آثاری از خود در طبیعت برجای گذارد برای محیط زیست مضر است.

وی ادامه داد: در ایران که اقلیم آن خشک و نیمه خشک محسوب می‌شود، روشن کردن آتش در طبیعت باید طبق پروتکل‌های خاصی انجام شود. همچنین مهم‌تر از آن اطمینان حاصل کردن از خاموش شدن کامل آتش پیش از ترک محل است؛ چرا که کوچک‌ترین آتش زیر خاکستر در مناطق طبیعی می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را برای طبیعت به همراه داشته باشد.

این عضو جمعیت زیست‌بان پایدار با اشاره به اینکه سبز کردن سبزه می‌تواند کودکان را با اهمیت محیط زیست، سنت و آداب و رسوم آشنا کند و تماشای سبز شدن آن‌ها می‌تواند تمرینی برای صبوری باشد، اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم مقدار کمی سبزه در ایام نوروز سبز کنند اما لازم است نگهداری از آن‌ در شرایط مناسب و اصولی باشد.

به گفته وی، به شرطی که نگهداری و مراقبت از سبزه‌ها طی ایام نوروز به صورت اصولی و صحیح انجام شده باشد یعنی؛ هر روز آبیاری و آب جمع شده در آن‌ها به‌صورت کامل تخلیه شده باشد تا مانع از ایجاد کپک شود، می‌توان این سبزه‌ها را در محل‌هایی مانند باغچه و حیاط منازل کاشت. 

وی خاطرنشان کرد: رها کردن سبزه منسجم و به‌هم چسبیده یا سبزه کپک زده‌ای که بو می‌دهد مانند رها کردن زباله‌ تر و پوست میوه در طبیعت عمل می‌کند و باعث جمع شدن حشرات و جوندگان و ایجاد آلودگی در طبیعت می‌شود. از این رو رها کردن سبزه در طبیعت توصیه نمی‌شود.

این فعال محیط زیست ضمن اشاره به همه‌گیری بیماری «کووید – ۱۹» در کشور، گفت: طی یک‌سال گذشته نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه شده است. امسال نیز مانند سال گذشته پیشنهاد می‌شود مردم ضمن رعایت فاصله اجتماعی در خانه بمانند یا در حیاط منزل سیزده را بدر کنند تا مانع از شیوع ویروس کرونا شوند. با این حال اگر افرادی قصد دارند در این روز به طبیعت بروند لازم است ضمن رعایت اصول بهداشتی در مکان‌هایی مستقر شوند که افراد دیگر در نزدیکی آن‌ها حضور نداشته باشند.

عظیم‌پور در پایان با بیان اینکه یک نفر آلوده به بیماری «کووید – ۱۹» می‌تواند سایر افرادی که با او در ارتباط هستند را نیز آلوده کند، تاکید کرد: هیچ چیز بهتر از حفظ سلامتی برای آغاز سال جدید نیست و مردم نیز به این امر واقف‌اند، بنابراین توصیه می‌شود مردم  روش‌های ایمن‌تری برای گذراندن تعطیلات سیزده بدر انتخاب کنند و تا حد امکان در منزل بمانند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید