امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 284628 |
تاریخ انتشار : 16 خرداد 1398 - 11:39 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه برترین‌ها: سوپ قارچ سفید یک نوع سوپ ساده است که از سس سفید با خامه یا شیر برای غلظت خود بهتره می‌گیرد. معمولا به این سوپ آب مرغ هم برای طعم بیشتر اضافه می‌شود. سوپ قارچ اغلب به عنوان همراه غذا‌ها و یا […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

برترین‌ها: سوپ قارچ سفید یک نوع سوپ ساده است که از سس سفید با خامه یا شیر برای غلظت خود بهتره می‌گیرد. معمولا به این سوپ آب مرغ هم برای طعم بیشتر اضافه می‌شود. سوپ قارچ اغلب به عنوان همراه غذا‌ها و یا به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

سوپ‌های ساخته شده با قارچ جزو سوپ‌های مشهور و قدیمی هستند. نوع ایتالیایی و فرانسوی آن که با سس بشامل درست می‌شود از سایرین معروف‌تر است. این نوع سوپ ساده، اما خوشمزه است. قارچ کمی سنگین و دیر هضم است بنابراین بهتر است که این سوپ به تنهایی مصرف شود و در صورت همراهی با غذا‌های دیگر مقدار کمی از آن را به عنوان پیش غذا بکشید.

مواد لازم:

  • آب: ۸ پیمانه
  • آب مرغ یا آب سبزیجات: ۲ پیمانه
  • سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد متوسط
  • قارچ: ۹۰۰ گرم
  • شیر: ۲ و ۱/۲ پیمانه یا یک پیمانه شیر+ یک پیمانه خامه
  • آرد: ۴ قاشق غذاخوری یا ۵ قاشق در صورت غلیظ کردن سوپ
  • هویج رنده شده: ۱ عدد بزرگ
  • پیاز ریز رنده شده: ۱ عدد متوسط
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه: ۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
  • جعفری یا شوید: ۱/۳ پیمانه (یا هر دو با هم)

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

دستورالعمل:

۱. سیب زمینی‌های پوست گرفته را به همراه ۸ پیمانه آب و ۲ پیمانه آب مرغ داخل قابلمه بریزید. بگذارید سیب زمینی‌ها کمی جوش ملایم بخورند و پختن را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که تقریبا پخته باشند، ادامه دهید. در همین حین، قارچ‌ها را روی حرارت متوسط گاز داخل ماهیتابه نچسب تفت دهید تا زمانی که کمی قهوه‌ای و نرم شوند. قارچ‌ها را به سوپ اضافه کنید و پختن را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه ادامه دهید.

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

۲. در همان ماهیتابه‌ای که قارچ‌ها را تفت داده بودید، ۳ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید، پیاز و هویج رنده شده را هم داخل کره بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند یعنی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه. سپس این ترکیب را به قابلمه سوپ اضافه کنید. کسانی که پیاز دوست ندارند می‌توانند این ترکیب را در غذاساز یا مخلوط کن، پوره کنند سپس در قابلمه بریزند.

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

۳. ۲ و نیم پیمانه شیر را با ۴ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. حالا این مخلوط را به سوپ اضافه کنید. سوپ را با فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید (می‌توانید از ادویه هم استفاده نکنید). ۱/۳ پیمانه جعفری یا شوید خرد شده یا مخلوطی از هر دو را داخل سوپ بریزید. آن را به جوش آورید تا چند دقیقه قل بخورد. سیب زمینی‌ها را چک کنید ببینید کاملا پخته‌اند یا نه، حالا سوپ را از روی گاز بردارید. این سوپ را می‌توانید با نان برشته سرو کنید.

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

منبع: natasha’skitchen

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید